1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OSALE! McDonald´s aitab lastel Guinnessi maailmarekordit püüda
OSALE! McDonald´s aitab lastel Guinnessi maailmarekordit püüda

OSALE! McDonald´s aitab lastel Guinnessi maailmarekordit püüda

McDonalds_DigitalMcDonald’s käivitas omapärase kampaania, milles kaasa lüües on igal Eesti lapsel võimalus saada Guinnessi maailmarekordi omanikuks. Rekordi püstitamiseks tuleb sooritada kampaania kodulehel www.guinnessworldrecords.com/happymeal püstitatud ülesandeid.

Eestlaste nimel on tänaseks nii mõnigi põnev Guinnessi maailmarekord, sealhulgas näiteks maailma suurima müntidest koosneva mosaiikpildi ladumise ja kiikingus tehtud tulemuse eest. McDonald’s maailmarekordi väljakutse on aga suunatud lastele, kes saavad rekordit püüda lapsevanema abil. McDonald’s kampaania raames rekordiraamatusse pääsemiseks peavad lapsed sooritama Happy Meal mänguasja või väljakutses esitatud eseme abil ühe kaheksast eksklusiivsest Guinness World Records Happy Meal ülesandest. Teise võimalusena võib proovida purustada ühte juba püstitatud kaheksast rekordist, sest parimad sooritused on alati lehel nähtavad.

“Kutsume kõiki peresid rekordipurustamise kampaanias kaasa lööma! Maailmarekordi videote tegemine on vahva perekondlik ettevõtmine, millest võib tänu võimalusele pääseda Guinnessi rekordiomanike ringi saada paljudele unustamatu elamus,” ütles McDonald’s Baltikumi turundusjuht Marius Stonkus.

Guinnessi maailmarekordi püüdmiseks tuleb täita registreerumisankeet ja esitada video hiljemalt 12. detsembril 2014 veebilehelwww.guinnessworldrecords.com/happymeal. Osalemiseks peab lapsevanem filmima last, kes sooritab edukalt ühe Guinnessi maailmarekordi ülesande. Video peab olema mp4 formaadis ning ei tohi ületada 100MB. Kõik kampaania kodulehele üles laetud videod vaadatakse Guinness World Records poolt üle ja kui laps on püstitanud rekordi või purustanud eelneva parima tulemuse, muutub video kodulehel kõigile nähtavaks.

Lisaks sellele valib Happy Meal lasteeine tegelaskuju Happy regulaarselt välja 12 parimat videot, mis ei ole tingimata seotud rekordi tegemise või purustamisega ning mis avaldatakse kampaania koduleheküljel „Happy lemmikute” rubriigis.

Guinness World Records hindab ning kontrollib rekordiomanike tulemused üle kampaania lõppedes pärast 12. detsembrit. Parima soorituse teinud lapsed saavad endale ametliku Guinnessi maailmarekordi omaniku tunnistuse.

Kampaania käigus on põhjalik info Guinnessi maailmarekordite kohta kättesaadav ka McDonald’s Happy Studio keskkonnas. Guinnessi maailmarekordite ajaloost ja faktidest iseäranis huvitatud saavad nende kohta lugeda Happy Studio rekordiomanike digiraamatust. Happy Studio Magic Camera mobiilirakendus võimaldab aga leida põnevaid Guinessi maailmarekordite fakte mistahes McDonald’s restoranis Eestis.

Head Uudised GoodNews