1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OSALEMINE TASUTA! Töötukassa korraldab tänavu 16 töömessi
OSALEMINE TASUTA! Töötukassa korraldab tänavu 16 töömessi

OSALEMINE TASUTA! Töötukassa korraldab tänavu 16 töömessi

Eesti TöötukassaEesti Töötukassal on sel aastal plaanis korraldada 16 töömessi üle Eesti, praegu saavad tööandjad juba registreeruda seitsmele messile.

Veebruaris toimuvad töömessid Sillamäel ja Saaremaal, märtsis Tallinnas, Jõgeval, Jõhvis ja Võrus ning aprillis Pärnus. Messidel osalemine tööandjatele ja tööotsijatele on tasuta.

„Kohalikud töömessid toimuvad 12 maakonnas, lisaks sügisene üle-Eestiline töömess Tallinnas,“ ütles töötukassa tööandjate teenusejuhi Maiken Sõrg, kelle sõnul muutuvad töömessid tööandjate seas igal aastal järjest populaarsemaks ning juba praegu küsitakse, kuidas sügisesele suurele messile registreeruda saaks. „Usume, et töömess on hea võimalus tööandjate-tööotsijate silmast silma kohtumiseks ning tundub, et ka tööandjad hindavad messe kui värbamisvõimalust järjest rohkem.“

Messidele oodatakse osalema neid tööandjaid, kellel on pakkuda tööd kohe või lähitulevikus. „Kuna messide korraldamiseks sobivad kohad on enamasti oma ruumilt piiratud, siis on reaalsete vabade töökohtade olemasolu üldjuhul messil osalemise eeltingimuseks. Kõigi soovi avaldanud tööandjatega võtame ise ühendust,“ lisas Sõrg.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews