1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Otepää Lasteaia lapsed alustasid uut õppeaastat renoveeritud hoones
Otepää Lasteaia lapsed alustasid uut õppeaastat renoveeritud hoones

Otepää Lasteaia lapsed alustasid uut õppeaastat renoveeritud hoones

2017. aastal kinnitas riigihalduse minister Jaak Aab lasteaedade rekonstrueerimise toetused, sh sai toetust ka Otepää Lasteaia Pähklikese maja.  Lasteaia remonditööd algasid 12. märtsil 2018, tänaseks on tööd valmis saanud.

Renoveerimistööde käigus vahetati Pähklikesemajal aknad, soojustati välisseinad, katus ja vundament ning paigaldati uus elektri-, kütte-, vee-, kanalisatsiooni- ja ventilatsioonisüsteem. I korrusele on paigaldatud põrandaküte. Lisaks sellele sai lasteaed kiire valguskaabli internetiühenduse tarbeks ja köögile rasvapüüduri.

Otepää Lasteaia direktor Marju Ilistom sõnas, et Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna  fraktsiooni poolt eraldati Pähklikese majale riigieelarvest 10 000 eurot, sellest on tellitud lasteaeda uus mööbel, mis lähipäevadel peaks ka kohale saabuma.

„Mul on hea meel, et väikesed vallakodanikud saavad alustada uut õppeaastat korda tehtud lasteaias.  Leian, et laste arvelt ei tohiks kunagi midagi kokku hoida, oleme lastega seonduva seadnud endale prioriteediks,“ ütles Otepää vallavanem Kaido Tamberg.

Lasteaia rekonstrueerimistööd läksid maksma 807 700 eurot, millest projektirahadena saadi 169 710 eurot. Ülejäänud summa 637 990 eurot tasus Otepää vald.

Head Uudised GoodNews