1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Oudekki Loone kinkis peaministrile mängulennuki
Oudekki Loone kinkis peaministrile mängulennuki

Oudekki Loone kinkis peaministrile mängulennuki

Taavi Rõivas ja Oudekki Loone
Taavi Rõivas ja Kerstin-Oudekki Loone

Keskerakonna nimekirjas Riigikokku kandideeriva Kerstin-Oudekki Loone sõnul peab Eesti tegelema maksude mõneprotsendise muutmise asemel laiapõhjalise fiskaalpoliitikaga ning heaolu parendamisega.

Kerstin-Oudekki Loone tõi täna pärastlõunal peaminister Taavi Rõivasele mängulennuki, juhtimaks tähelepanu, et valitsuskoalitsioon on unustanud inimeste reaalsed probleemid ning tegeleb selle asemel poliitiliste mängudega. “Et peaministrile meenutada tema vastutust rahva ees, andsin ma talle üle väikese lennuki. Nii ta ei pea riigi raha eest sõitma Ämarisse lennukitega mängima, tal on päris oma lennuk, mille saab õhtul kaissu võtta. Siis jääb peaministril rohkem aega keskenduda riigijuhtimisele ja Eesti inimeste heaolu eest seismisele,” ütles Loone.

Oudekki Loone juhtis tähelepanu, et Reformierakond on viimastel aastatel küll paari protsendipunkti kaupa üksikuid makse muutnud, kuid ei ole tegelenud majanduspoliitikaga üldiselt. “Eesti on viimase aasta jooksul tegelenud tegelike probleemidega isegi vähem, kui eelnenud aastatel. Põhjaliku fiskaalpoliitika põhimõtete ümbervaatamise asemel oleme saanud paariprotsendise maksumuudatuse. Selle asemel, et anda töötutele vajalikke oskusi ning toetada puudustkannatavaid inimesi, on valitsus osapooli kuulamata Euroopa Liidu rahadega välja töötanud kõigile kahjuliku töövõimereformi,” märkis Oudekki Loone.

Oudekki Loone on Keskerakonna kandidaat number 738 Harju- ja Raplamaal. Loone on olnud EL-i ja OSCE valimisvaatleja Afghanistanis, Sierra Leones, Jeemenis, Libeerias, Indoneesias, Kõrgõzstanis ja Bangladeshis. Kodanikuühiskonna alase tegevuse eest valis Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit ta 2009. aastal Aasta Missiooniinimeseks; lisaks on ta Maalehe laureaat aastast 2012. Kevadel kaitseb Loone doktorikraadi immigratsiooni teemal.

 

Head Uudised GoodNews