1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Pädaste mõis 100 maailma parima hotelli seas
Pädaste mõis 100 maailma parima hotelli seas

Pädaste mõis 100 maailma parima hotelli seas

Reisiväljaanne Fodor’s Travel hindas Muhu saarel tegutseva Pädaste mõisa 100 parima hotelli hulka maailmas. Pädaste on pingereas ainuke Baltikumist ja üks 15 hotellist Euroopas.

Väljaande sõnul meenutab lambanahast vaipade, suurte akende ja kaminatega sisustatud Pädaste mõis kunagise Eesti aadliku maakodu, kust avanevad maalilised vaated Läänemere lahtedele, rannikule ja rannaniitudele. Kiidusõnu pälvisid Põhjala saarte köögist inspireeritud Pädaste Alexandri restoran, mõisaaias kasvanud juur- ja köögiviljadest valmistatud hõrgutised ning kohapeal küpsetatud värske leib.

„Pädaste mõisal keset Muhumaa metsi ja merd on see mingi müstiline võlu, mis lummab ja kutsub üha uuesti tagasi. Eestis tegutseva hotellina on meil suur au olla tunnustatud selliste tegijate kõrval nagu Adloni hotell Berliinis, Le Meurice Pariisis ja Rooms Kazberg Gruusias,“ sõnas Pädaste mõisa üks omanikke Martin Breuer.

Fodor’si pingerea koostamisel võeti arvesse ka majutusasutuste hinnaklassi, et tuua esile just sellised hotellid, mis pakuvad erakordseid kogemusi taskukohase hinna juures. „Need 100 hotelli kuuluvad kahtlemata maailma parimate hulka, pakkudes täiesti unikaalseid ja ebamaiseid reisikogemusi, igaüks neist omamoodi meeldejääv,“ seisab Fodor’si kodulehel.

Pädaste mõis on luksuslik viietärnihotell ja spaa Muhu saarel. See salajane peatuspaik väikesel saarel pakub suurepärast võimalust nautida Põhjala saarte kööki, lõõgastuda spaas ja uudistada Eestimaa rikkumata loodust. Pädaste mõis on lummava õhustiku ja kõrgetasemelise personaalse teenindusega pärl, mis pakub ülimat mugavust ja lihtsuses peituvat elegantset luksust. Asjatundjad on lisanud Pädaste maailma luksuslikumate väikehotellide ketti Small Luxury Hotels of the World.

Puhkamiseks ja unistamiseks ideaalne mõisakompleks on kui rahu varjupaik, ometigi ärgitab see külastajaid ka aktiivselt lõõgastuma ja ümbrust uurima, kutsub kogema meelelisi spaahoolitsusi ja maitsma parimaid roogasid. Lisaks kõigele on siin eriline õhkkond ja võlu, mille taolist võib kohata vaid erakätes hotellides.

Pädaste Mõisa Alexanderi restoran auhinnati 2012. aastal kolmandat aastat järjest Eesti parimaks. Ametliku talvehooaja lõppedes novembri keskel kolis restoran Tallinnasse, et tervitada külalisi Alexandri Peakokalauas Toompeal.

Fodor’s Traveli parimate hotellide nimestiku leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews