1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Paide lastele korraldati heategevuslik laager
Paide lastele korraldati heategevuslik laager

Paide lastele korraldati heategevuslik laager

Foto: erakogu

3.-5. juuli leidis aset LC Paide Bastioni ja Paide linna ning valla ühine heategevuslik lastelaager Varbla Puhkekülas Pärnumaal.

Laagrisse oli valitud 24 Paide linna ja valla last, kellega Paidest olid kaasas Paide Gümnaasiumi sotsiaalpedagoog, Paide Lasteaia direktor ning Paide Linnavalitsuse lastekaitse vanemspetsialist.

Paide Linnavalitsuse lastekaitse vanemspetsialist, laagri korraldaja Annika Nõulik sõnas, et kõigil kolmel päeval sai nautida tuulist, kuid päikesepaistelist ilma.

„Meie käsutuses oli väga hubane ja ilus puhkekeskus avarate numbritubadega, kus laagrilisi kostitati kohalikust toorainest valmistatud maistvate toitudega. Kolme päeva sisse mahtus hulganisti seiklus- ja meeskonnamänge, spordivõistlusi, ujumist, laulu, etendusi ja nalja. Enamus lapsi ratsutas esimest korda elus hobusega, „ sõnas ta, lisades, et kaasa võetud lapsed olid väga sõbralikud, viisakad, toredad ja hoolivad. „Kõik laagris osalenud lapsed ja kasvatajad jäävad möödunut meenutama väga heade sõnadega ning võtavad kaasa ainult positiivsed mälestused,“ rääkis Nõulik.

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio

Head Uudised GoodNews