1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. PALJU ÕNNE! Eestlanna pälvis rahvusvahelisel iluduskonkursil maineka tiitli
PALJU ÕNNE! Eestlanna pälvis rahvusvahelisel iluduskonkursil maineka tiitli

PALJU ÕNNE! Eestlanna pälvis rahvusvahelisel iluduskonkursil maineka tiitli

Päikeselises Bulgaarias toimus äsja suurejooneline rahvusvaheline iluduskonkurss Mrs Planet 2018. Baltikumi esindanud Triin Lindau (38) pälvis sel konkursil maineka tiitli „Mrs Planet 2018 Top Model“. 

2.-8. novembril toimus Bulgarias kahes linnas- Sofias ja Velingraadis, rahvusvaheline iluduskonkurss Mrs.Planet 2018, mille peakroonile pretendeeris 12 abielus kaunitari vanuses 30-50 a. kogu maailmast. Baltikumi esindas sel konkursil Missis Planet Baltikum 2018 tiitliga pärjatud iluduskuninganna Triin Lindau (38). Meil on väga hea meel selle üle, et Triin Lindau esines väga hästi ja pälvis sel konkursil maineka tiitli „Mrs Planet 2018 Top Model“. Peatiitel ja kroon läksid sel aastal Gruusia esindajale ja teine kroon on Ukrania iluduskuningannal.

Oma esinemisega jäi Triin Lindau ülimalt rahule. „Konkursi argipäevad olid väga huvitavad, samas ka väsitavad. Soovisin osata ennast väljendada, sarnaneda kellegagi või vastupidi olla täiesti erinev. Rahvusvahelisel konkursil osalemine on väga vastutusrikas ja, muidugi, moraalselt väga raske. Mina sain võistluselt kaasa suure annuse enesekindlust – tundsin end laval staarina ning kavatsen seda hoiakut säilitada“ jagab Triin oma muljeid toimunud konkursist. „Konkursil oli väga sõbralik õhkkond. Kõik toetasid teineteist ja jagasid rõõme ja muresid. Eraldi tänan toetuse ja abi eest Angel Models agency meeskonda“.

Triin Lindau töötab Põhja-Tallinna linnaosa valitsuses ligi kolm aastat. Enne seda kaheksa aastat töötas ta Jõelähtme vallavalitsuses. Praegune amet on tervisedenduse peaspetsialist. Tema ülesanne on linnaosa inimeste tervist parandada ja edendada. Täpsemalt kujundab Lindau inimestele sellist keskkonda, kus neil oleks lihtne teha tervislikke valikuid. Erilist tähelepanu pööratakse koolilastele ning nende probleemidele. Lisaks juhendab naisterahvas eakate kepikõnnitreeninguid. Sport ja tervislik eluviis on iluduskuninganna elu moto.
Head Uudised GoodNews