1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pärnu lasteaedade lapsed joonistasid täna avatava tee häid soove täis
Pärnu lasteaedade lapsed joonistasid täna avatava tee häid soove täis

Pärnu lasteaedade lapsed joonistasid täna avatava tee häid soove täis

Täna avatakse Pärnus Mai elamupiirkonda keskrannaga ühendav uus kergliiklustee. Enne õhtust üritust olid Pärnu lasteaiad kutsutud tee sisse õnnistama oma joonistuste ja heade soovidega. Kokku tuli joonistama kaheksa lasteaeda ja sadu lapsi.

Ilus ilm tõi kohale sadu väikeseid joonistajaid. Lapsed rakendasid oma fantaasiat ja unistustena joonistati värskele asfaltile nii lennukeid, legosid, printsesse kui ka loomi ja linde. Ka kirjutati tervitussõnu ja häid soove Pärnu linnale.

“See uus tee on lihtsalt imeline, sõidan siit kaudu iga päev rattaga tööle,” õhkas nii mõnigi õpetaja. “Võtaks lausa molberti ja joonistaks selle kõik üles. See tee on kindlasti selle aasta suurim tegu,” lisas teine.

Ka lapsed olid vaimustuses, sest teel on ka väike mänguväljak ning teed ääristaval rannaniidul võib kohata ka veiseid ja mitmeid linde.

Kergliiklustee ameltik avamine toimub täna kell 17.00 tee Mai elamupiirkonna poolsest otsast.

Kell 17.00 peab avakõne Pärnu Linnavolikogu esimees Vahur Mäe. Pärast kõnet saadetakse pidulikult teele väikesed, 3-10aastased jalgratturid ning tervisekõndijad.

Kohal on Maanteeameti liikluskasvatuse talituse peaspetsialist Marika Luik, kes jagab targalt liiklemiseks head nõu.

Kaasatud on Pärnus jalgrattaga liiklemist edendav seltskond Pärnu Rattarikkaks ning kepikõnnihuvilised eesotsas Sirje Soovikuga.

Head Uudised GoodNews