1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PÄRNU TUNNUSTAB! Suvepealinn kuulutas välja restaureerimispreemia konkursi
PÄRNU TUNNUSTAB! Suvepealinn kuulutas välja restaureerimispreemia konkursi

PÄRNU TUNNUSTAB! Suvepealinn kuulutas välja restaureerimispreemia konkursi

Pärnu logo 1Pärnu linnavalitsus kuulutas välja Pärnu linna restaureerimispreemia konkursi, et tunnustada arhitektuuripärandi omanikke eeskujuliku restaureerimistöö eest.

Pärnu linnavalitsus kuulutas esmaspäevasel istungil välja konkursi “Pärnu linna restaureerimispreemia 2015” ja kinnitas konkursi tingimused, teatas linnavalitsus. Konkursi eesmärk on Pärnu ajalooliselt väärtusliku linnakeskkonna säilitamine ja väärtusliku arhitektuuripärandi omanike tunnustamine aastatel 2013-2015 tehtud eeskujuliku restaureerimistöö eest.

Linnavalitsus annab kõige kvaliteetsemalt, traditsioonilisi ehitustavasid ja materjale järgivate ning terviklikumalt restaureeritud ehitiste või selle osade omanikele välja ühe peapreemia 4500 eurot, ühe preemia 2500 eurot ja kaks preemiat suuruses 1500 eurot.

Konkursil võivad osaleda kõik Eesti juriidilised ja füüsilised isikud. Konkursil osalemiseks tuleb esitada kirjalikult vabas vormis avaldus Pärnu linnavalitsusele. Avalduse esitamise lõpptähtpäev on 30. september. Avaldusele tuleb lisada ka fotod teostatud restaureerimistööd iseloomustavatest vaadetest.

Konkursile esitatud restaureerimistöid hindab komisjon 5. kuni 18. oktoobrini.

Head Uudised GoodNews