1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Peaminister Jüri Ratas: Keskerakond korraldab üle Eesti 101 rahvakohtumist
Peaminister Jüri Ratas: Keskerakond korraldab üle Eesti 101 rahvakohtumist

Peaminister Jüri Ratas: Keskerakond korraldab üle Eesti 101 rahvakohtumist

Jüri RatasEile kogunes Põltsamaal Keskerakonna volikogu. Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas ütles, et Keskerakond plaanib korraldada üle Eesti 101 rahvakohtumist, et erakonna programm lähtuks Eestimaa inimeste tahtest.

Keskerakonna volikogul rõhutas erakonna esimees Jüri Ratas, et Keskerakond on alati seisnud koos inimestega ja töötanud eestimaalaste heaks ning seetõttu soovitakse ka programm teha üheskoos. Selleks korraldatakse 101 kohtumist üle kogu Eesti.

„Me soovime kohtuda inimestega linnas ja maal. Me tahame kohtuda noorte ja eakamatega, pereinimeste ja ettevõtjatega, riigiteenistujate ja kohaliku elu eestvedajatega. Inimestega, kellele läheb korda Eesti riigi ja rahva käekäik,“ selgitas Ratas.

Ratase sõnul kohtutakse inimestega, et küsida, mida Eestilt oodatakse ning mida peaks tegema, et Eesti oleks õiglasem ja parem paik, kus elada. Rahvakohtumiste tulemusel pannakse kirja 101 ettepanekut Eesti elu edasiviimiseks. „101-st tulevikku vaatavast mõttest lähtume Keskerakonna valimisprogrammi koostamisel. Meil saab olema 101 lähtekohta uue koalitsiooni läbirääkimisteks, kui oleme saanud rahvalt 2019. aasta valimistel mandaadi,“ rääkis Ratas.

Ta lisas, et Keskerakond ei otsi ühte kõike lubavat loosungit, vaid eesmärk on tugeva keskklassiga riik, õiglane ja kõigiga arvestav ühiskond. „Palgad peavad tõusma, pensionid peavad kasvama, majanduslik ebavõrdsus vähenema. Riigi jõukus tuleb viia iga inimeseni. Oleme astunud selles suunas järjestikku samme, aga palju tööd seisab alles ees,“ ütles Ratas.

Vaata TV3 videot!

Head Uudised GoodNews