1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. PEREPÄEV! Kolm muuseumi korraldavad ühise perepäeva
PEREPÄEV! Kolm muuseumi korraldavad ühise perepäeva

PEREPÄEV! Kolm muuseumi korraldavad ühise perepäeva

Vaba riik on aareEesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones, E.Vilde ja A.H.Tammsaare muuseumites Kadriorus toimub Eesti Vabariigi 98. sünnipäeval 24. veebruaril kell 11-15 meeleolukas perepäev „Vaba riik on aare!“.

Ühise perepäeva eesmärk on väärtustada Eesti riigi vabadust ja tunda rõõmu sellest, et meie kõigi koduks on just Eesti. Muuseumid ootavad külla huvitavatele näitustele, sisukatele loengutele ning mitmetesse töötubadesse. Lastele toimub läbi kolme muuseumi ristsõnapõhine otsimismäng.

Kadriorus sõidab Vilde ja Tammsaare muuseumide vahel Koidula tänaval hobukaarik. Kõiki külastajaid ootab magus üllatus Kalevi poolt!

Eduard Vilde muuseumis toimuva perepäeva programm kell 11-15: Avatud on erakollektsioonil põhinev näitus „Kuldse peaga nõel“. 20. sajandi alguse kodutekstiilid ja käsitöörõivad. Lastele käeline tegevus (vaadatakse kauneid ajastupäraste tekstiilide mustreid ja proovitakse tikkimist), täiskasvanutele ajastupäraste lampide otsimismäng. Vaatamiseks on välja toodud valik Vildele kuulunud originaaltekstiile.

Sissepääs 1 euro.

Head Uudised GoodNews