1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Piiroja mängis asenduskodu lastega bowlingut
Piiroja mängis asenduskodu lastega bowlingut

Piiroja mängis asenduskodu lastega bowlingut

Foto: Eesti Jalgpalli Liit
Foto: Eesti Jalgpalli Liit

SOS Lasteküla heatahtesaadik Raio Piiroja kohtus jalgpalliga tegelevate asenduskodu lastega ja mängis nendega bowlingut.

Tallinnas Z Bowlingus noortega kohtunud Piiroja ütles portaalile jalgpall.ee, et lapsed olid viisakad ja teda viimaseks ei jäetud. „Oli vahva üritus. See oli tublidele jalgpallipoistele preemiaks ja suhtlesime omavahel vabas õhkkonnas,“ rääkis endine koondise kapten.

Bowlinguturniiril osales sel korral seitse last Keila ja Maarjamäe asenduskodust. 162 punktiga tuli võitjaks Jaanus, Raio Piiroja jäi 145 punktiga teiseks.

SOS Lasteküla jalgpallipoiste juhendaja Erik Mäekivi ütles, et kuigi jalgpallurid on külas käinud asenduskodude suvisel jalgpalliturniiril, oli selline üritus esmakordne. „Raio Piiroja ja Konstantin Vassiljev on meie laste lemmikmängijad,“ rääkis ta. „Alguses lapsed pisut pelgasid teda, aga Raio suhtles lastega vabalt ja see tegi nad ka julgemaks. Lapsed kinkisid talle mälestuseks ka ühe pildi.“

Bowlinguturniiril osalesid lapsed, kes käisid suvel mängimas Rootsis Stockholmis toimunud rahvusvahelisel jalgpalliturniiril MTG United for Peace. Võistkond oli moodustatud suvel Eestis mängitud turniiri parimatest mängijatest. Seal saadi üheksa võistkonna hulgas kolmas koht.

Eesti Jalgpalli Liit ja SOS Lasteküla Eesti Ühing on koostööd teinud alates aastast 2001.

Head Uudised GoodNews