1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Põhja-Tallinna välikohvikute võistluse võitis Café Noble
Põhja-Tallinna välikohvikute võistluse võitis Café Noble

Põhja-Tallinna välikohvikute võistluse võitis Café Noble

Põhja-Tallinnas tunnustati parimaid välikohvikuid, tunnustusüritus toimus konkurssi võitnud Café Noble terrassil. Põhja-Tallinna Valitsuse poolt korraldatud suveterrasside võistlusel osales 15 kohalikku kohvikut ja restorani.

Põhja-Tallinna vanema Raimond Kaljulaidi sõnul oli huvi võistluse vastu erakordselt suur ja projekt täitis oma eesmärgi, ehk info Põhja-Tallinnas tegutsevate ja värskes õhus einestamise võimalust pakkuvate kohvikute ja restoranide kohta jõudis kümnete tuhandete inimesteni.

„Nende ettevõtete käekäigust sõltuvad kohalike inimeste töökohad ja sissetulekud, seetõttu  ettevõtluse toetamine on linnaosavalitsuse jaoks väga tähtis,“ ütles Kaljulaid.

Põhja-Tallinna välikohvikute võistluse esimese koha võitis Café Noble

Põhja-Tallinna välikohvikute võistluse esimese koha kindlustas endale Noblessneri sadamalinnakus asuv Café Noble, mille terrass kogus 1684 häält. Teise koha pälvis restoran La Tabla 1296 häälega ja kolmas koht läks restorani Apelsini Raudtee terrassile (1028 häält). Lisaks sai Balti jaama vastas asuv kohvik Sõbrad tiitli „Põhja-Tallinna valitsuse lemmik väliterrass“.

Teise koha pälvis restoran La Tabla

Hääletada said kõik soovijad kolme nädala jooksul Põhja-Tallinna linnaosa eesti- ja venekeelsel Facebooki lehel, kus lisaks fotodele oli võimalik leida ka terrasside lühikirjeldused.

Selleks, et oma lemmiku poolt hääl anda, tuli väljavalitud terrassipildile Facebookis „laik“ panna. Kokku said võistlusel osalenud välikohvikud üle 7000 laiki.

Monika Kuzmina Peatoimetaja