1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Põhja-Tallinna Valitsus kuulutas välja rattasõbraliku asutuse konkursi
Põhja-Tallinna Valitsus kuulutas välja rattasõbraliku asutuse konkursi

Põhja-Tallinna Valitsus kuulutas välja rattasõbraliku asutuse konkursi

Põhja-Tallinn on kiiresti arenev piirkond, kuhu on viimaste aastate jooksul tulnud palju uusi asutusi, koole ning ettevõtteid ja mõni nendest on mõelnud jalgratturite peale rohkem kui teised. Siinkohal soovib Põhja-Tallinna Valitsus tunnustada just seda ettevõtet või asutust, kes on loonud enda ümber rattasõbraliku keskkonna.

Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid selgitas, miks selline konkurss tehakse: „Eesti kliimas saab väga edukalt aasta läbi rattaga sõita ning linn on astunud otsustavaid samme autostumise vastu. Tallinnal valmis sel aastal rattastrateegia, mis näeb ette selle valdkonna arengut kuni 2027. aastani. Loomulikult ei suuda aga linn üksi teha rataste kasutamise populariseerimisel revolutsiooni ning seepärast tunnustame igati rattasõbralike ettevõtete ja asutuste initsiatiivi valdkonna arendamisel.“

Põhja-Tallinna Valitsus ootab ettepanekuid rattasõbralike asutuste ja ettevõtete osas e-postiaadressile: pohja@tallinnlv.ee – oma arvamust saab avaldada ka linnaosa Facebooki lehel. E-kirjas palume välja tuua, milline asutus ning miks Sinu arvates väärib tiitlit „Jalgratturite sõber 2018“. Ettepanekuid võib teha kuni 04.11.2018.

Head Uudised GoodNews