1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Põhja-Tallinna Valitsus tähistas Eesti Vabariigi aastapäeva tänuüritusega
Põhja-Tallinna Valitsus tähistas Eesti Vabariigi aastapäeva tänuüritusega

Põhja-Tallinna Valitsus tähistas Eesti Vabariigi aastapäeva tänuüritusega

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

22. veebruaril tähistas Põhja-Tallinna Valitsus Eesti Vabariigi 96. aastapäeva linnaosa vanema piduliku vastuvõtuga. „Vastuvõtt on üks võimalus hinnata ja tänada inimesi ning organisatsioone, kes on linnaosa jaoks midagi märkimisväärset teinud,“ lausus Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi.

Pidulikul vastuvõtul andis Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi linnaosa kõrgeima autasu Põhja Tähe Karsten Midtun´ile, kes on nüüdseks pensionile läinud SAS’i lennukikapten ning kes on viimased 27 aastat korraldanud „SAS’i jõululennu“ nimelist üritust. Samuti pikaajalisele rahvatantsujuhile ja Tallinna Aasta koolitajale 2013 Erika Põlendikule ning ajaloolasele ja Tallinna eeslinnade patrioodile Robert Nermanile.

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Vastuvõtul osales avakõnega ka linnapea Edgar Savisaar. Linnaosavanema vastuvõtule järgnes kontsert, mille peaesinejaks oli Uku Suviste.

Põhja-Tallinna Valitsus andis peale Tauno Kangro pronksi valatud Põhja Tähe ka 30 tänukirja erinevate eluvaldkondade inimestele ja koostööpartneritele. Põhja-Tallinna Valitsuse tänukirja said: Anastassia Patritšnaja, Rita Neljand, Kadri Kolk, Alla Matrossova, Aljona Meidre, Niina Arhipova, Vello Loogna, Makar Timofejev, Sirje Heinra, Ene Valkenpert , Andrei Zimarin, Juri Põld, Heidi Muulmann, Tiina Peterson, Nele Hendrikson, Riina Sireli, Leena Kelve, Suvi-Mirjam Niilisk, Mark Levin, Malle Virunurm, Martti Andersson, Elena Koroleva, Jekaterina Vilpo, Thea Mältsamees, Kadri Toomeste, Nadežda Kulikova, Jüri Mäemat, Svetlana Svedovitš , Rena Lepikult, Signe Suviste.

Head Uudised GoodNews