1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Põhja-Tallinnas saab vabas õhus lauatennist mängida
Põhja-Tallinnas saab vabas õhus lauatennist mängida

Põhja-Tallinnas saab vabas õhus lauatennist mängida

Fotod: Aleksandr Gužov

Talveks varjule pandud puidust välitenniselauad paigutati nädalavahetusel erinevatesse Põhja-Tallinna asumitesse linnarahvale kasutamiseks. Kokku paigaldati koostöös linnaosavalitsuse ja MTÜ Kalamaja pinksiklubiga 9 pinksilauda, mille kaunistamisega nägid nädalavahetusel vaeva Põhja-Tallinna noored.

„Nagu teada, siis tervis algab õigest toitumisest, piisavast puhkamisest ja liikumisest. Tahame, et Põhja-Tallinnas oleks inimestel väga palju valikuid liikumiseks, mis on avalikus ruumis kõigile kättesaadavad ja tasuta ning lõbusad,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

Nagu teada, siis tervis algab õigest toitumisest, piisavast puhkamisest ja liikumisest.

Stroomi randa, Kalamaja Kalmistuparki ja Pelgulinna väljakule paigaldati igasse asukohta kaks lauda, Telliskivi loomelinnakusse kolm lauda ning uue asukohana paigaldati ka Salme Kultuurikeskuse esisele haljasalale kaks lauda.

Sel laupäeval kaunistasid Põhja-Tallinna noored pinksilauad graffitiga. Värvimine toimus Põhja-Tallinna noorsootöö programmi raames, kus noored esmalt õppisid tänavakunsti, siis joonistasid kavandid ning kandsid need välitenniselaudadele. Tänavakunsti programmi ja joonistuste valmimist juhendasid Spekter kunstnikud.

Noorsootöö programmi tegevuse toimumist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Head Uudised GoodNews