1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Põltsamaa Lionsi klubi ootab laupäeval heategevuslikule grillimisele
Põltsamaa Lionsi klubi ootab laupäeval heategevuslikule grillimisele

Põltsamaa Lionsi klubi ootab laupäeval heategevuslikule grillimisele

Autonostalgiasõbrast Põltsamaa Lionsklubi liige Andres Vään heategevusliku grillimise eelseid organisatooreid küsimusi lahendamas Foto: Väino Valdmann
Autonostalgiasõbrast Põltsamaa Lionsklubi liige Andres Vään heategevusliku grillimise eelseid organisatooreid küsimusi lahendamas
Foto: Väino Valdmann

Laupäeval Põltsamaa lossihoovis põltsamaalaste kokkutuleku raames toimuval kultuuri- ja kaubandussündmusel korraldab Põltsamaa Lionsi klubi heategevusliku grillimise.

„Lõvide“ eesmärk on Põltsamaa linna veelgi ilusamaks ja atraktiivsemaks muuta.

Põltsamaa Lionsi klubi presidendi Leo Tõnsoni sõnul otsustasid klubiliikmed anda omapoolse panuse esmakordselt toimuva põltsamaalaste kokkutuleku kordaminekule. „Jõudsime koosolekul ühiselt kokkuleppele, et asume tegutsema sündmuse kõige rahvarohkemal kogunemisel 1. augustil Põltsamaa lossihoovis. Otsustasime seal korraldada heategevusliku grillimise. Pakume erineval viisil grillitud liharoogasid ja teisigi suupisteid. Enne grillimist uurisime eelnevalt hoolega retsepte kokaraamatutest.“

Tõnsoni sõnul kasutatakse grillimisest laekunud raha Põltsamaa linna kaunimaks ja atraktiivsemaks muutmiseks. „Ajalooline ja kultuurilooline Põltsamaa on ilusa välisilmega loodussõbralik linn. Alati on aga võimalik midagi veelgi nägusamaks ja kodusemaks muuta,  pakkumaks silmailu  nii linnaelanikele kui ka turistidele,“  ütles Tõnson.

„Usume, et selline eesmärk kutsub ka endisi ja praegusi põltsamaalasi usinasti grillitud tooteid ostma,“ lisas klubi president.

Põltsamaa Lionsi klubi liige Andres Vään märkis, et „lõvid“ grillivad  kogu lossihoovis toimuva sündmuse ajal. Paljudel klubiliikmetel on igapäevatöö üsna tubane ja stressirohke, seepärast on tegutsemine värskes õhus meile meeldivaks vahelduseks,“ teatas grillimisprojekti üks algatajaid.

„Hea meel on kõikidest ettevõtmistest, millega panustatakse põltsamaalaste kokkutuleku kordaminekule. Soovin ka Põltsamaa Lionsi klubile edukat grillimispäeva ja palju-palju eurosid annetuste kogumise kasti,“ ütles põltsamaalaste kokkutuleku peakorraldaja , MTÜ PÕKO eestvedaja Ülle Saksniit.

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews