1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PÖÖRANE IDEE! Rocca al Mare keskus julgustab abieluettepanekut tegema
PÖÖRANE IDEE! Rocca al Mare keskus julgustab abieluettepanekut tegema

PÖÖRANE IDEE! Rocca al Mare keskus julgustab abieluettepanekut tegema

rocca2Rocca al Mare kaubanduskeskus korraldab sel pühapäeval valentinipäeva aktsiooni, milles kutsub üles oma suurt armastust kallima vastu maailmale kuulutama ning talle abieluettepanekut tegema.

14. veebruaril avaneb lehel rakendus, kus kõigil vapratel romantikutel on võimalus oma väljavalitule abieluettepanek teha.

„Kui abieluettepaneku saaja rakenduse kaudu oma nõusoleku annab, osaleb paar loosis, mille võitjad saavad 500 euro väärtuses abielusõrmused juveelikaupluselt Goldtime. Kusjuures nõusoleku saanud abieluettepanek annab paarile loosis 1000 häält,“ rääkis kampaania projektijuht Maarika Stroo.

Samas ootab kampaania oma armastust kuulutama ka kõiki neid, kelle suhe pole veel abiellumiseks küps või kes tänaseks juba õnnelikult abieluranda sõudnud. „Iga armastuse avaldus annab ühe hääle ning kuigi võiduvõimalused on abieluplaanijatega võrreldes palju väiksemad, võib õnn siiski ka neile naeratada,“ rääkis Stroo.

Rocca al Mare kaubanduskeskuse valentinikampaania projektijuhi sõnul on keskus alati püüdnud oma originaalsete algatustega inimesi emotsionaalselt liigutada ning seekordse aktsiooni näol on kindlasti tegemist läbi aegade kõige julgema ettevõtmisega.

„Tahame kinkida inimestele enamat kui rõõm kommikarbist või lillekimbust – loodame, et vähemalt kaks eestimaalast väljuvad kampaaniast ilusa ja omapärase looga sellest, kuidas sai alguse nende abielu,“ rääkis projektijuht.

Rakendus asub veebiaadressil https://apps.facebook.com/ma-armastan-sind ning kuni pühapäevani asub seal loendur, mis näitab aktsiooni alguseni jäävat aega. Rakendus käivitub 14. veebruaril kell 00.00 ning kampaania lõpeb kell 23.59.

Ma armastan sind

Head Uudised GoodNews