1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Portaal GoodNews vahendab nüüdsest töökuulutusi
Portaal GoodNews vahendab nüüdsest töökuulutusi

Portaal GoodNews vahendab nüüdsest töökuulutusi

Eelmise aasta detsembris uksed avanud Eesti esimene ainult heade uudiste portaal GoodNews vahendab nüüdsest ka töökuulutusi.

Kõik, kes on väsinud negatiivsete uudiste lugemisest, saavad Eesti esimesest heade uudiste portaalist lugeda vaid häid Eestimaa uudiseid ning koostöös Eesti Töötukassaga toob heade uudiste portaal GoodNews nüüdsest inimestele lähemale vabade töökohtade kuulutused.

Töötukassa tähtsaim ülesanne on töötajatele, tööotsijatele ja tööandjatele kiiresti muutuval tööturul turvatunde pakkumine ning nende abistamine nii töö kui töötaja leidmisel. GoodNews soovib töökuulutuste jagamisega kaasa aidata tööealise elanikkonna võimalikult kõrgele tööhõivele ning pikaajalise töötuse ja tööturult tõrjutuse ennetamisele.

„GoodNews on positiivse info vahendaja rolli nüüdseks varsti juba terve aasta kandnud. Suvel alustasime koostööd Kuma raadioga, kellega koostöös jõuavad iganädalaselt Eestis toimuvad positiivsed uudised kõikide raadiokuulajateni. Samuti teeme koostööd ajalehega Terviseleht, kelle kaudu levitame samuti iganädalaselt häid Eestimaa uudiseid. Koostöös Eesti Töötukassaga vabade töökohtade kohta info levitame oli üks järjekordseid loogilisi samme, et anda meiepoolne panus parema Eesti heaks ausa ja vajaliku info levitamise osas,“ rääkis GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina.

Vabad töökuulutused leiab SIIT: http://www.goodnews.ee/tookuulutused

Töökuulutused on lugejale esitanud maaskondade kaupa.

Head Uudised GoodNews