1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. President Kersti Kaljulaid kohtub Lõuna-Eesti elu edendajatega
President Kersti Kaljulaid kohtub Lõuna-Eesti elu edendajatega

President Kersti Kaljulaid kohtub Lõuna-Eesti elu edendajatega

Foto: Rene Riisalu

President Kersti Kaljulaid on sel nädalal Lõuna-Eestis, kus kohtub Jõgeva ja Tartumaa kohaliku elu edendajatega.

Kolmapäeva pärastlõunal kohtub riigipea Alatskivi lossis Peipsiääre vallavolikogu liikmetega ja õhtul Mustvee kultuurikeskuses Mustvee vallavolikogu liikmetega.

Neljapäeval külastab president Kersti Kaljulaid Kiigemetsa erivajadustega laste koolikeskust, Jõgeval asuvat Eesti Taimekasvatuse Instituuti, taimerapsiseemne töötlemistehast Scanola Baltic ning piimandusühistut E-Piim. Neljapäeva õhtupoolikul kohtub riigipea Põltsamaa ning Jõgeva vallavolikogu liikmetega.

Reedel on planeeritud kohtumine Tartu linnapea Urmas Klaasiga, samuti annab president Kaljulaid haridus- ja teadusministeeriumis üle ajalooliste uurimistööde auhinnad. Lisaks külastab president Kaljulaid päeva jooksul Talvikese külas asuvat Andre Juustufarmi ning Ülenurme pere- ja noortekeskust ja kohtub Kambja vallavolikogu liikmetega.

Laupäeval esineb riigipea tervitusega Arnold Rüütli 90. juubelisünnipäeva konverentsil „90 aastat Eesti elu“ Tartus Athena keskuses. President Kaljulaid osaleb ka Teeme Ära talgupäeval Maarja külas.

Samuti külastab president Kersti Kaljulaid reedel ja laupäeval kaitseväe suurõppust SIIL.

Head Uudised GoodNews