1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PSÜHHOTRILLER I Vahur Keller: ootame põnevusega uusi kohtumisi publikuga
PSÜHHOTRILLER I Vahur Keller: ootame põnevusega uusi kohtumisi publikuga

PSÜHHOTRILLER I Vahur Keller: ootame põnevusega uusi kohtumisi publikuga

9. juulil esietendub Kellerteatris põnevik “Mäng”. Lavastuse aluseks on inglise kirjaniku Anthony Shafferi näidend “Sleuth”, mille järgi on tehtud kaks mängufilmi. Režissöör Joseph L. Mankiewicz’i 1972. aasta põnevusfilmis mängis kirjanikku inglise lavatäht Laurence Olivier ja naise armukest noor Michael Caine. 2007. aastal Kenneth Branagh’i vändatud trilleri duoks oli soliidsesse ikka jõudnud Michael Caine ja sarmikas Jude Law.

Udune sügisõhtu vanas Inglismaa häärberis. Kuulus põnevuskirjanik on külla kutsunud oma abikaasa noore armukese. Peremees, kes armastab kavalat mängu ja ülepakutud teatraalsust hakkab külalist veenma, et too rööviks naise juveelid. See ettepanek käivitab sündmuste ahela, millel on ettearvamatud tagajärjed.

“Mängu” lavastaja ja helikujundaja on Vahur Keller, kunstnik Britt Urbla Keller, valguskunstnikud Britt Urbla Keller ja Rene Topolev, laval Meelis Kubo ja Andres Roosileht (NUKU).

Teatrijuht ja lavastaja Vahur Keller: “Peale neli kuud kestnud virtuaalteatrit on taas teatrisaali naasmine tohutult värskendav. Ootame põnevusega uusi kohtumisi publikuga ja teeme muidugi kõik endast sõltuva, et kõigil oleks Kellerteatris ka turvaline olla. Virtuaalteater on küll vahelduseks tore seiklus, aga reaalset teatri atmosfääri ja kohalolu see siiski kunagi ei asenda. Virtuaalne keskkond jääb aga samuti kestma. Interneti vahendusel on võimalik endiselt vaadata “Canterville’i kummitust” ja “Armunud alkeemikut” ning edaspidi on plaanis ka seal põnevat programmi täiendada.”

“Mängu” etendused toimuvad Kellerteatris, Tallinna Püssirohuaidas, Uus 37. Publiku turvalisuse huvides on kohtade arv piiratud.

Piletid ja info on leitavad SIIT!

Lisainfot leiab Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews