1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pühapäeval toimub Lasnamäel meeleolukas tasuta lasteüritus
Pühapäeval toimub Lasnamäel meeleolukas tasuta lasteüritus

Pühapäeval toimub Lasnamäel meeleolukas tasuta lasteüritus

Pühapäeval toimub Lasnamäel meeleolukas tasuta lasteüritus Lasnamäe linnaosa valitus kutsub lastega peresid eeloleval pühapäeval, 26. oktoobril, Lindakivi kultuurikeskusesse traditsioonilisele lastepeole, mis seekord on pühendatud aktiivsetele tegevustele. Väikseid külalisi ootavad žonglööride üllatusterikkad esinemised, lastetantsud ja lõbusad mängud. Sissepääs kell 12.00 algavale üritusele on tasuta.

Lasnamäe linnaosa vanema Olga Ivanova sõnul osutus lastevanemate seas idee selliste ürituste regulaarseks korraldamiseks väga populaarseks ning peod on hinnatud ka väikelastest publiku hulgas. „Kõik üritused, mida me linnaosa elanike heaks korraldame, on tasuta. Meil on alati hea meel pakkuda lastele rõõmu ning uusi põnevaid väljakutseid, mis aitavad neil kohaneda ühiskonnaga ning arendada oma suhtlemisoskusi eakaaslastega. On oluline, et iga kord saab laps õppida midagi uut ning laiendada nii oma silmaringi“, rääkis Ivanova.

Käesoleva aasta lõpuni toimub Lasnamäel veel üks lastepäev. Täpsemat informatsiooni nii järgmiste lastele suunatud kui ka kõiki teiste linnaosas toimuvate ürituste kohta on võimalik leida Lasnamäe linnaosavalitsuse ametlikul veebilehel, mis asub aadressil www.tallinn.ee/lasnamae

Head Uudised GoodNews