1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pühapäeval toimub Linnahalli katusel noorte tantsuvõistlus “Team-up battle
Pühapäeval toimub Linnahalli katusel noorte tantsuvõistlus “Team-up battle“

Pühapäeval toimub Linnahalli katusel noorte tantsuvõistlus “Team-up battle

Pühapäeval kell 16 toimub Tallinna päeva raames Linnahalli katusel noorte tantsuvõistlus “Team-up battle”. Võistlus toimub koostöös Tallinna Spordi- ja Noorsooameti ja tantsustuudioga Free Flow Studio.

Noori oodatakse võistlema nii Tallinnast kui ka väljastpoolt ning mõõtu saab võtta kahes tantsukategoorias. Esimeses voorus astuvad võistlustulle hiphop- ja breiktantsu esindajatest moodustatud paarid, mille võitjad saavad otse edasi järgmisse kategooriasse. Teise kategooria eelvoorus saavad kõikide tantsustiilide esindajad näidata oma üksiketteastet, mille põhjal valib žürii välja kaheksa parimat võistlejat.

Tantsuvõistlusel “Team-up battle” on uus lähenemine harjumuslikule võistlussüsteemile – tavapärasele 2 vs 2-formaadile on lisatud tingimus, et igas voorus mängitakse üks hiphop ja üks breiktantsu lugu. Seega peavad omavahel olema paaris kaks tantsijat, kes oskavad mõlemat stiili või üks hiphopi ja üks breiktantsija. See annab võimaluse luua uusi kontakte ja tuua veidi värskendust tavapärasele tantsuvõistlusele.

Linnahalli katus on unikaalne keskkond just tantsupäeva läbiviimiseks ning pakub põnevust ka pealtvaatajatele. Võistlema on oodatud kõik, kellel soov oma oskused proovile panna.

Võistluse peakorraldaja, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet on võitjatele välja pannud ka auhinnad. Esimese koha tiitliomanikud saavad kummaski voorus 50-eurose Sportlandi kinkekaardi. Esimeses kategoorias antakse välja ka teise koha auhind, milleks on 30-eurone Sportlandi kinkekaart.

Muusikat mängib DJ Mirson ning päeva tõmbab käima Sass. Registreerimine võistlustele toimub kohapeal kell 15. Tantsuvõistluse kohta leiab infot Facebookist Tantsuvõistlus “Team-Up Battle”.

Tantsuvõistlus “Team-up battle” toimub Tallinna päeva raames, mis tänavu keskendub  noortele. 15. mail ja sellele eelnevatel päevadel toimub Tallinnas hulgaliselt põnevaid nii esmakordselt kui ka traditsioonilisi tasuta üritusi, mis mõeldud nii lastele, noortele kui ka hingelt noortele.

Head Uudised GoodNews