1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pühapäeval toimub Tallinnas Eesti suurim õpilasfirmade laat
Pühapäeval toimub Tallinnas Eesti suurim õpilasfirmade laat

Pühapäeval toimub Tallinnas Eesti suurim õpilasfirmade laat

Eeloleval nädalavahetusel toimub kokku lausa neli õpilasfirmade laata – laupäeval on kaks laata Pärnus ja üks Viimsis ning pühapäeval võõrustab korraga üle 100 õpilasfirma T1 Mall of Tallinn, mis teeb sellest suurima õpilasfirmade laada üldse.

Junior Achievement Eesti direktor Kersti Loor selgitas, et praeguseks on kokku registreerinud oma tegutsemise 300 õpilasfirmat ning taaskasutuse ja keskkonnasäästu kõrval on sellel aastal populaarsemaks valdkonnaks aksessuaarid ja riietus. „Kindlasti leiab laatadelt paljut põnevat ka kingikottidesse, sest õpilased on väga leidlikud ning pakutakse äärmiselt nutikaid tooteid ja teenuseid. Näiteks magnetiga töötavatest püksirihmadest hambapesutablettideni,“ lausus Loor.

Laupäeval, 7. detsembril toimuvad õpilasfirmade laadad korraga Pärnu Kaubamajakas, Pärnu Keskuses ning Viimsi keskuses. Teiste toodete seas leiab näiteks smuutipulbreid, korduvkasutatavad vatipadjad, magnetkinnituse püksirihmad jne.

Pühapäeval, 8. detsembril on esmakordselt laata võõrustamas T1 Mall of Tallinn, kuhu on registreerunud üle 100 noorte ettevõtte ehk tegemist saab olema seni suurima õpilasfirmade laadaga Eestis. Toodete valik ulatub hambapesutablettidest, jalgratta dünamo, bambusest hambaharja ning lemmiklooma jalutamise teenuseni. Teiste seas on oma tooteid pakkumas ka näiteks tekstiilist patsikumme tootev õpilasfirma Skrunts, mille üks liikmeid on Kelly Sildaru.

Head Uudised GoodNews