1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PUHKAME EESTIS I Visit Tartu kutsub põnevaid linna- ja maakonnatuure välja mõtlema
PUHKAME EESTIS I Visit Tartu kutsub põnevaid linna- ja maakonnatuure välja mõtlema

PUHKAME EESTIS I Visit Tartu kutsub põnevaid linna- ja maakonnatuure välja mõtlema

Visit Tartu kutsub osalema suvekampaania konkursil, mille eesmärk on luua uusi põnevaid linna- ja maakonnatuure siseturistidele ning kõigile teistele huvilistele.

Visit Tartu valmistab ette Tartu linna 2020. aasta suvekampaaniat, millega kutsutakse siseturiste külastama erinevaid Tartu linna ja maakonna majutusasutusi, söögikohti, turismiatraktsioone ja looduskauneid kohti. Lisaks soovitakse piirkonna külastajatele pakkuda võimalust kogeda kampaania jooksul eriilmelisi linna- ja maakonnatuure. Unikaalsete tuuride loomiseks vajab Visit Tartu kohalike abi, keda oodatakse konkursist osa võtma.

Tuuride koostamisel on kastist välja mõtlemine rohkem kui oodatud. Teada võib anda kõikidest omamoodi ideedest ja inimestest, kes oskavad Tartu ja Tartumaa kohta põnevaid lugusid rääkida, mis tuurile lisaväärtust annavad. Lisaks erinevatele teemadele ja paikadele Tartu linnas oodatakse ka rohkelt huvitavaid tuure maakonna erinevates paikades.

Kõikide ideede hulgast valitakse välja 10 kõige põnevamat ja erilisemat tuuri, mida suvekampaania raames läbi viia. Väljavalitutega võetakse ühendust, et leppida kokku tuuri toimumine kampaaniaperioodil. Tuuri pikkus peaks olema 1,5-2 tundi. Väljavalitud tuuride läbiviijatele on määratud sümboolne rahaline preemia.

Tuurid, mida juba teenusena pakutakse, ei lähe konkursi korras arvesse.

Tuuride esitamise tähtaeg on 2. juuni. Kavandites peab olema esitatud tuuri tutvustus, marsruut ja selle läbiviija. Tuurid tuleb saata aadressile pilvi.kairo@visittartu.com.

Head Uudised GoodNews