1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PÜSI KODUS I Mupo: kevadpühadel kutsume kõiki järgima 2+2 reegleid
PÜSI KODUS I Mupo: kevadpühadel kutsume kõiki järgima 2+2 reegleid

PÜSI KODUS I Mupo: kevadpühadel kutsume kõiki järgima 2+2 reegleid

Tänase Volbriöö ja homse Kevadepüha puhul palub mupo kõigil noortel tähistada neid sündmusi väikese 2+2 ringi sõprade või pereringi keskel.

Näiteks on Tallinna Lauluväljak pöördunud mupo poole palvega teha  territooriumil järelevalvet, sest noored on hakanud väljaku varjatumates soppides kogunema ning lõhkuma alles värske remondi ja välisilme saanud laululava inventari. Saabuvad pühad teevad väljaku haldajad eriliselt murelikuks.

“Me mõistame noorte kärsitust – ilmad lähevad ilusaks ja kõigil on kodusses karantiinis olemisest küllastus. Ometi paneme kõigile südamele – palun olge mõistvad ja pidage veel veidi vastu. Lükake pidustused edasi või pidage neid väikese pereringi keskel. Kogunedes suurtesse seltskondadesse võite te viiruse levikule hoogu anda ja kannatajaks jäävad teie õed-vennad, vanemad, vanavanemad, sõbrad ja tuttavad. See viirus ei käi ainult eakaid inimesi mööda, nagu esialgu arvati – me kõik oleme potentsiaalsed nakatujad ja seejärel edasised ohuallikad, ”  ütles Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Aivar Toompere.

Mupo patrullid on pidevalt  väljas ning kontrollivad nii lauluväljakut kui ka teisi kohti, kuhu teadaolevatel andmetel noored kogunevad.

“Mupo ametnikke on linnapildis nähtaval kõikjal linnas. Ja meie sõnum on – olgem mõistlikud ja hoidkem üksteist. Häid rahulikke pühi! Järgmisel aastal oleme ehk juba palju vabamad ka erinevate pidude tähistamisel”.

Head Uudised GoodNews