1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Rakvere linn korraldab 11. mail heategevuslikud metsaistutamise talgud
Rakvere linn korraldab 11. mail heategevuslikud metsaistutamise talgud

Rakvere linn korraldab 11. mail heategevuslikud metsaistutamise talgud

Rakvere linn korraldab 11. mail kell 11.00 heategevuslikud metsaistutamise talgud linnametsas. Heategevuse käigus kogunenud rahaga toetatakse vähekindlustatud perede laste osavõttu klassiekskursioonidest.

Kõigil kodanikel, kes soovivad annetada ning samal ajal panustada linna metsa uuendamisesse, on võimalik osta omale „isiklik puu“ ning see ka isiklikult 11. mail metsa istutada.

Puu ostuks lunastatud raha lähebki heategevuseks. Puu, ning seega ka annetuse alghind on 5 eurot, kuid mida suurem on annetatud summa, seda rohkem raha koguneb ja rohkemad lapsi saavad koolilõpu ekskursioonidest osa võtta.

Metsamaterjali müügist saadud raha eest ostab linnavalitsus uued puud ning tekkinud lagendikule istutatakse nüüd 100 lehist ning 100 ebatsuugat. Puud on umbes meetri pikkused, seega oleks tore kui istutajad võtaksid kaasa ka oma labida, sest rohke osavõtu puhul läheb istutamine kiiremini kui töövahendeid on rohkem.

Kogunenud annetuste raha, millega toetatakse vähekindlustatud laste kooliekskursioonidest osavõttu, on võimalik kanda Rakvere Linnavalitsuse eelarvevälisele kontole 10502001697007 alates kuni 10. maini märksõnaga „heategevuslik metsaistutamine“.

Kuna puude arv ja ka istutamiseks vaba pind on piiratud (200 puud), saavad ka 200 esimest annetuse tegijat oma puu istutada.

Kontole laekunud annetuste alusel saavad annetuse tegijad tulla istutustalgute päeval kell 11.00 Aldar Marketi parklasse, kust liigutakse edasi istutamise paika, seal saab iga annetaja valida omale sobiva puu ning istutada selle juhenduste saatel linna metsa. Kes soovivad istutada mitu puud, palume teha mitu erinevat ülekannet.

Head Uudised GoodNews