1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Regionaalhaigla arendab Mustamäe meditsiinilinnaku parkimisvõimalusi
Regionaalhaigla arendab Mustamäe meditsiinilinnaku parkimisvõimalusi

Regionaalhaigla arendab Mustamäe meditsiinilinnaku parkimisvõimalusi

Täna, 19. juunil kell 14.00 saab nurgakivi Regionaalhaigla uus parkimishoone, mis asub haigla peasissepääsu vahetus läheduses, aadressil Retke tee 32. Uues parkimismajas, mis on mõeldud nii haigla patsientidele kui töötajatele, saab olema 500 parkimiskohta. 6-korruseline parkimishoone valmib tuleva aasta veebruaris.

Regionaalhaigla infrastruktuuritehnika teenistuse juhataja Mairo Hirmo sõnul on parkimismaja ehitamine ainus võimalus tagada Mustamäe meditsiinilinnakus piisaval arvul parkimiskohti nii patsientidele kui töötajatele ja ainuke võimalus ka haigla täiendavate ravikorpuste ehitamiseks. „Uues parkimismajas saab olema 500 parkimiskohta, millest arvestatav osa on mõeldud ka haigla töötajatele,“ lisas Hirmo.

Nurgakivisse asetatava metallsilindri sisse paigutatakse kevadise COVID-19 pandeemia valguses temaatilised esemed: FFP3 näomask, COVID kiirtest ja Regionaalhaigla ajakiri.

Uut parkimismaja, mis kerkib senise ühetasandilise patsiendiparkla asemele, ehitab ja projekteerib Ehitusfirma Rand ja Tuulberg AS mullu sõlmitud avaliku ja erasektori koostöölepingu alusel. Parkimishoone valmib 2021. aasta veebruaris.

Head Uudised GoodNews