1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. SAINT-GOBAIN 350! Ettevõte tähistab sünnipäeva keskkonda rikastades
SAINT-GOBAIN 350! Ettevõte tähistab sünnipäeva keskkonda rikastades

SAINT-GOBAIN 350! Ettevõte tähistab sünnipäeva keskkonda rikastades

SaintGobainKäesoleval aastal tähistab Saint-Gobain, üks maailma  vanimaid tootmisettevõtteid, oma 350. sünnipäeva, millega seoses  korraldavad ka Saint-Gobaini kontserni kuuluvad Eestis ettevõtted  mitmeid jätkusuutlikkuse ja heategevusega seotud üritusi. Saint-Gobain Glass Estonia SE Lõuna-Eestis asuvad  äriüksused  Sekurit Eesti, Glassolutions Baltiklaas ja Autover-Autoklaas tähistasid juubeliaastat puude istutamisega ning panid Tartu vallas Kõrvekülas koostöös RMKga mulda poolteisttuhat puud.

Andi Kasak, Saint-Gobain Glass Estonia SE juhataja: “See tähtpäev on suurepärane võimalus meie töötajatele meelde tuletada ühist jõudu, mille Saint-Gobaini kontsern on oma 350-aastase ajaloo ja pideva innovatsiooniga on saavutanud. Mets ja puit on muide meie ettevõtte ajalooga otseselt seotud: kui 350 aastat tagasi klaasi tootmisega alustati, oli vaja puid, et klaasiliiva sulatamiseks vajalik kuumus saada. Tänapäeval on vastutustundlik areng, austus inimeste ja keskonna vastu, meie kontserni jätkusuutliku  arengu nurgakivi.  Metsa istutamine tähistamaks kontserni 350-ndat aastapäeva on meie ettevõtte töötajate väga konkreetne panus kontserni jätkusuutliku arengu poliitika rakendamisse ja Eesti looduskeskonna säilitamisse.Vaatamata vihmasele ilmale tegime Kõrveküla lähedal metsas tublit tööd!”

SaintGobain_AL07MAY15R040Aprilli alguses toimusid nimetatud tätpäevaga seoses esimesed vereloovutusüritused Elvas Sekurit Eesti  ja Tartus Glassolutions Baltiklaasi  tehases, sügisel peetakse teine doonoripäev.

Maailmas toimub Saint-Gobaini 350. sünnipäevaga tähistamiseks igas riigis erinevaid heategevuslikke ettevõtmisi, näiteks heategevusjooks, kus iga osaleja läbitud kilomeeter kasvatab annetuse summat. Kontserni tasemel on suurim ettevõtmine Saint-Gobaini teemapaviljonid, mis rändavad üle maailma Shanghaist Sao Paulosse, Philadelphiasse USAs, Pariisi. Lisaks on avatud virtuaalne näitus , kus saab suurepärase ülevaate kogu kontserni arengust läbi sajandite.

Saint-Gobain toodab  materjale ja ehituslahendusi meie igapäevase elukeskkonna tarbeks, olgu tegu kodu, kooli, töökoha või mistahes ruumiga, kus me iga päev viibime. Ettevõte liigub lahenduste suunas, mis muudavad ehitised efektiivsemaks, säästlikumaks ning kus inimesed saaksid tunda end hästi ja mugavalt.

SaintGobain_AL07MAY15R070Saint-Gobain on esindatud 64 riigis ja kuulub maailma 100 kõige innovaatilisema kontserni hulka (Thomson Reuters TOP 100 Global Innovators). Näiteks rohkem kui üht  viiest Saint-Gobaini pakutavast tootest ei olnud viis aastat tagasi veel olemas. Tänu Saint-Gobain Grupi esindatusele Eestis jõuavad kaasaegsed tooted ja uued lahendused kiiresti kohalike tarbijateni. Saint-Gobain Gruppi kuuluvad Eestis Saint-Gobain Glass Estonia SE , Saint-Gobain Ehitustooted AS , Vennad-Dahl AS  ja Optimera Eesti  AS. Need ettevõtted annavad Eestis tööd kokku enam kui 1000 inimesele.

 

Head Uudised GoodNews