1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Samm Sinu unistusteni! Ettevõtlusnädalal toimub ligi 300 üritust
Samm Sinu unistusteni! Ettevõtlusnädalal toimub ligi 300 üritust

Samm Sinu unistusteni! Ettevõtlusnädalal toimub ligi 300 üritust

Tänavu toimub üle-eestiline ettevõtlusnädal 1.- 7. oktoobrini juhtmõtte „Samm Sinu unistusteni“ all. Ettevõtlusnädala eesmärk on julgustada ning nõustada inimesi, kes on küll kaalunud oma äri alustamist, ent pole seda seni söandanud teha. Selleks korraldatakse oktoobri esimesel nädalal kõikides Eesti maakondades seminare, konverentse, töötubasid, ettevõtluskohvikuid ning muudes formaatides üritusi.

Ettevõtlusnädala koordinaatori Maakondlike Arenduskeskuste (MAK) võrgustiku turunduse projektijuht Riina Nõupuu sõnul toimub ettevõtlusnädala raames ligi 300 temaatilist üritust.

„Inimesed unistavad sageli oma ettevõtte loomisest ning sellega kaasnevast vabadusest nii ajakasutuse kui majanduslike võimaluste plaanis. Kõige tähtsam taoliste unistuste realiseerimiseks on teha esimene konkreetne samm ja seejärel samm-sammult valitud rada pidi edasi liikuda. Ettevõtlusnädala üritustel just sellise julgustamise ja nõustamisega tegelemegi,“ selgitas Nõupuu.

Tänavuse ettevõtlusnädala raames toimub esmakordselt ka avatud ettevõtete päev. 2. oktoobril avavad kümned ettevõtted eelregistreerunud huvilistele oma uksed, et tutvustada oma  sünnilugu, tänast töörütmi ja tulevikuplaane.

Tänavu toimub ettevõtlusnädal juba 13. korda ning see viiakse läbi kõigis 15 maakonnas.

Head Uudised GoodNews