1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Seitsmendal mitmike kokkutulekul osales 146 perekonda
Seitsmendal mitmike kokkutulekul osales 146 perekonda

Seitsmendal mitmike kokkutulekul osales 146 perekonda

Mitmikute kokkutuleku grupipilt

Laupäeval toimus seitsmes mitmike kokkutulek, mis tõi Eesti Vabaõhumuuseumisse 146 perekonda, kus kasvamas kaksikud ja kolmikud.

 „Mitmike kokkutulek sündis perede entusiasmist jagada oma kogemusi ning leida toetust mitme samavana lapse kasvatamise muredes ja rõõmudes,“ sõnas korraldustiimi liige Mirjam Treiel. „Oleme väga tänulikud kõikidele, kes mitmike kokkutuleku toimumisele on kaasa aidanud – nii vabatahtlikele kui meie toredatele toetajale.“

Sündmusel osalesid Eesti mitmikepered Narvast Saaremaani. Keskmises mitmikeperes kasvab kolm last ja tublid vanemad olid seega võtnud taas ette pika ja seiklusrikka teekonna, et kauaoodatud sündmusel osaleda.

„Ilmataat hoidis mitmikke ja nii said kõik suured ja väikesed terve päeva vältel osa erinevatest ohutusalastest tegevustest – esmaabist ja mürgistusteabest kuni liiklusinfoni. Lapsed võtsid viimast nii jalgpalli jõukatsumises kui maadlusmatil, muusikatunnis ja paljudes teistes tegevustes. Nii osalejad kui korraldajad jäid päevaga väga rahule,“ rääkis korraldustiimi liige Kadri Talva-Ots.

Mitmike kokkutulekut korraldavad vabatahtlikud mitmikeemad, kelle peredes kasvamas kaksikud ja nende õed-vennad.

Head Uudised GoodNews