1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. “Seitsmeste uhkus”! Elupäästjast bussijuht: „Ta ei hinganud enam ja hakkas halliks minema…“
“Seitsmeste uhkus”! Elupäästjast bussijuht: „Ta ei hinganud enam ja hakkas halliks minema…“

“Seitsmeste uhkus”! Elupäästjast bussijuht: „Ta ei hinganud enam ja hakkas halliks minema…“

TV3 ja Inbanki tänuprojekti „Seitsmeste uhkus“ erisaate eel näeb kõigi kangelaste lugusid „Seitsmeste uudistes“. Täna saame tuttavaks bussijuht Kallega, kelle kiire ja asjatundlik tegutsemine aitas vanaproua elu päästa.

Proua Leili oli parasjagu kaaslastega väljasõidul, kui tal ootamatult väga halb hakkas ning ta lihtsalt kokku kukkus. Kriitilises olukorras, mil kõik ümberkaudsed pea kaotasid, säilitas ainsana rahu bussijuht Kalle Hiiob, kes hakkas prouat elustama. „Ta ei hinganud enam ja hakkas halliks minema,“ kirjeldab Kalle, kes hakkas sel hetkel juba lootust kaotama. Siiski lõppes lugu õnnelikult ja elustamisest oli abi. Tänu Hansa Bussiliinides töötava Kalle oskuslikule toimetamisele on proua Leili täna elus.

„Seitsmeste uhkus“ tunnustab tänavugi rahva poolt esitatud kangelasi, kes on meile kõigile eeskujuks eriliste ettevõtmiste, positiivse ellusuhtumise või vaprate tegude poolest ning väärivad avalikkuse ees tänamist ja esile tõstmist. Nende seas on nii elupäästjad, külasädemed, loomakaitsjad kui ka sooja südame ja säravate silmadega Eesti elu hoidjad.

„Seitsmesed uudised“, kus kangelasi tutvustatakse, on TV3 eetris kell 18.45.

Head Uudised GoodNews