1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Sel reedel toimub festivali Tudengijazz suurejooneline kontsertõhtu
Sel reedel toimub festivali Tudengijazz suurejooneline kontsertõhtu

Sel reedel toimub festivali Tudengijazz suurejooneline kontsertõhtu

Foto: Mats Õun
Foto: Mats Õun

Sel reedel toimub Tudengijazz 2014 festivali raames suurejooneline kontsertüritus, kus Tallinna kolmes erinevas klubis toimub ühtekokku üheksa kontserti.

Kontsertõhtu esimesed noodid kõlavad kell 18:00 kohvikus Sinilind, kus lavalaudadele astuvad Maimztet Elleri koolist, Abraham’s Café Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiast, Septet Roulette Göteborgi Akadeemiast (Rootsi), Maria Gertsjak ja Bänd Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemiast, JazzIn Sisters Otsa koolist ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiast ning Late Skippers Otsa koolist.

Kell 22:00 liiguvad jazzirütmid teatrisse NO99, kus esineb kolm põnevat ja ainulaadset rahvusvahelist projekti. Göteborgi Akadeemia ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia tudengitest moodustatud kolm ansamblit esitavad kava, mis on ette valmistatud spetsiaalselt selle kontserdi jaoks.

Õhtule paneb punkti jazzklubis Philly Joe’s toimuv Tudengijazzi jam session, mis algab kell 23:00. Jammima on oodatud kõik muusikahuvilised!

Festivali kontserdid leiavad aset 18. märtsil Viljandis kohvikus Fellin, 19. märtsil Narva Jazz Clubis, 20. märtsil Tartu Jazz Clubis, 21. märtsil Tallinnas kohvikus Sinilind, teatris NO99 ja jazzklubis Philly Joe’s ning 22. märtsil kohvikus Wabadus.

Tudengijazz 2014 festivali kava vaata SIIT.

Piletid müügil Piletilevi müügipunktides ning tund enne algust kohapeal.

Head Uudised GoodNews