1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SÕIDUPLAANI MUUDATUS I Remonttööd raudteel muudavad läänesuuna sõiduplaani
SÕIDUPLAANI MUUDATUS I Remonttööd raudteel muudavad läänesuuna sõiduplaani

SÕIDUPLAANI MUUDATUS I Remonttööd raudteel muudavad läänesuuna sõiduplaani

Alates 6. juunist on muudatusi Keila-, Paldiski-, Riisipere- ja Kloogaranna-suunaliste rongide sõiduplaanis. Valingu ja Keila vahel teenindatakse reisijaid ajutiselt bussidega.

„Remonttööde tõttu suletakse alates 6. juunist Valingu-Keila raudteelõik, mis tähendab, et peatusejagu tuleb reisijatel sõita bussiga. Rongid saavad sõita kuni Valinguni, kus reisijaid ootavad bussid, mis viivad Keilani. Keilast edasi Paldiski ja Riisipere suunal saab sõita jälle rongiga, ooteajad on enamasti 5-10 minutit. Bussidega teenindame reisijaid ka lühikesel Klooga-Kloogaranna lõigul,” kirjeldas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Kongo lisas, et Valingu jaamas vajavad asendusbussid ümber pööramiseks ruumi, mistõttu ei ole remonttööde ajal alates 6. juunist võimalik ajutiselt kogu jaama parklat kasutada. „Kasutada saab üksnes Tallinna-poolses servas olevaid parkimiskohti, parklasse paigaldatakse ka vastavad märgid. Palume ebamugavuste pärast vabandust ja loodame, et inimesed on mõistvad, sest sujuva rongiliikluse kestmiseks on vajalik ka raudtee eest hoolitseda.”

Asendusbusside peatuskohad tähistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Juhitakse tähelepanu sellele, et asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida. Liikumiserivajadusega inimestel palutakse asendusbussidega teenindaval lõigul sõitmiseks nendega ühendust võtta abi@elron.ee või telefonil 616 0245.

Head Uudised GoodNews