1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Solarises asuv eriprogrammi ja mängudega PÖFFI fänniala kogub populaarsust
Solarises asuv eriprogrammi ja mängudega PÖFFI fänniala kogub populaarsust

Solarises asuv eriprogrammi ja mängudega PÖFFI fänniala kogub populaarsust

unnamedPimedate Ööde Filmifestivali ajaks Solarise keskusesse püstitatud spetsiaalne Samsungi ja PÖFFi koostöös valminud fänniala on osutunud esimestel päevadel populaarseks ning seda on külastanud esimese kolme päevaga mitusada inimest.

Solarise keskuse 0-korrusel asuval fännialal on võimalik mugavatel toolidel istudes või lamamismatil lebades vaadata PÖFFil linastuva filmiparemiku treilereid ning lisaks kogeda Samsung Gear VR prillide abil virtuaalreaalsust. Fännialal toimub igal laupäeval eriprogramm, mille käigus on võimalik võita paar virtuaalreaalsuse prille. Eile naeratas loosiõnn Tallinnast pärit Kevinile, kes salvestas kohapeal videoklipi teemal “Miks peaks PÖFFi külastama?”.

“Ajal, mil Tallinn võõrustab Põhja-Euroopa suurimat filmifestivali, tahame pakkuda inimestele võimalust end korra igapäevasaginast välja tõmmata ja rahulikult PÖFFi filmivalikuga tutvuda,” ütles Samsung Eesti juht Toomas Tiits. “Et omalt poolt motiveerida keskuse külalisi videosid tegema ja PÖFFi olemuse üle mõtisklema, oleme neile igaks laupäevaks preemiad välja pannud. Seetõttu kutsume kõiki Solarise keskust külastavaid inimesi ka PÖFFi fännialalt läbi astuma, et endale auhindu võita.”

Kõiki salvestatud lühivideosid näidatakse samal päeval fännialal suurel teleekraanil ning samuti jõuavad paremad Samsungi Facebooki ja Instagrami lehele. Samsungi PÖFFi fänniala jääb avatuks kuni filmifestivali lõpuni 27. novembril ning järgnevatelgi laupäevadel on seal võimalus kaasa lüüa PÖFFi-teemaliste videoklippide filmimisel ning auhindade võitmisel. Igapäevaselt on aga fännilalal Samsungi meelelahutajad, kes aitavad inimestel spetsiaaltehnika abil virtuaalmaailmaga tutvust teha.

Head Uudised GoodNews