1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. STIPENDIUMIFOND 52 000 EUROT! Skype’i ja IT Akadeemia stipendiumifond IT-magistrantidele on 52 000 eurot
STIPENDIUMIFOND 52 000 EUROT! Skype’i ja IT Akadeemia stipendiumifond IT-magistrantidele on 52 000 eurot

STIPENDIUMIFOND 52 000 EUROT! Skype’i ja IT Akadeemia stipendiumifond IT-magistrantidele on 52 000 eurot

EURSkype ja Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus IT Akadeemia programmi raames kuulutavad välja stipendiumikonkursi IT-erialadel silmapaistvatele magistrantidele. Stipendiumifond on 52 000 eurot ning taotlusi saab esitada 21. septembrini.

Skype’i ja IT Akadeemia magistristipendium toetab silmapaistavate magistrantide õpinguid Tallinna Tehnikaülikooli küberkaitse ja arvutisüsteemide ning Tartu Ülikooli informaatika ja tarkvaratehnika magistriõppekavadel.

„Eesti IT kõrghariduse kõige ahvatlevama stipendiumi väljaandmisega toetame veelgi tugevamate ning pühendunumate magistrantide õpinguid informaatika ja infotehnoloogia erialadel justnimelt Eestis. Antud stipendiumil on senini olnud märkimisväärne mõju väga võimekate kohalike noorte haridusteele,“ ütles HITSA IT Akadeemia programmijuht Marily Hendrikson. Skype’i ja IT Akadeemia magistristipendiumiga on toetatud 29 tudengit alates 2013. aastast.

Stipendiumifondi 2015/2016. õppeaastal on 52 000 eurot, välja jagatakse kaheksa stipendiumi. Ühe stipendiumi suurus on 6500 eurot õppeaastas ning on ette nähtud eeloleva õppeaasta kulude katmiseks. Stipendiumile saavad kandideerida kõik, kes on antud õppekavade magistriõppesse vastu võetud. Kandidaat peab õppima täiskoormusega ja tema kaalutud keskmine hinne peab olema kõrgem kui 3,5.

Taotluste esitamise tähtaeg on 21. september 2015. Stipendiaadi valimine toimub kahes voorus, stipendiaadid selguvad 5. oktoobriks 2015.

Lisainfo ning taotluse esitamine HITSA kodulehel: http://www.hitsa.ee/ikt-haridus/stipendiumid/skypei-it-akadeemia-magistristipendium

Head Uudised GoodNews