1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Suurpered moodustasid lumises Tallinnas rekordilise inimketi
Suurpered moodustasid lumises Tallinnas rekordilise inimketi

Suurpered moodustasid lumises Tallinnas rekordilise inimketi

Foto: Kaupo Kalda
Foto: Kaupo Kalda

Täna moodustasid sajad lapsed ja vanemad Tallinna kesklinnas külmakraade trotsides Eesti kõige pikema suurperede-inimketi.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul taheti inimketi moodustamisega tähelepanu juhtida igasuguste perekondade väärtustamisele – olgu selleks siis teisest rahvusest, üksikvanemaga või kümne lapsega perekonnad. “Igaüks meist väärib võrdset kohtlemist ja võimalust unistada,” ütles Õunap ning lisas, et seetõttu kuulutati täna välja ka kümne suurpere unistused, mis Solaris Keskuse heategevuskampaania raames tänavu ellu viiakse.

Aage Õunapi sõnul saatis kampaanias osalemiseks oma suurema või väiksema unistuse rekordilised 141 Eesti perekonda, kuhu kuulub kokku enam kui 1100 liiget. “Nende seast valiku tegemine oli erakordselt raske, sest tegelikkuses väärinuks teostamist kõik unistused,” nentis Õunap ning lisas, et kokku viiakse tänavu ellu kümne perekonna soovid. “Nende hulgas on näiteks suurele perele vajalik sõiduauto, perereis, ehitusmaterjale, uus mööbel, aga ka näiteks fotosessioon ja erinevaid lauamänge.”

Solaris Keskuse turunduse projektijuhi Paula Toomeli sõnul sai keskuse poolt korraldatud heategevuskampaania täna väärilise lõpu. “Kindlasti tõi see enim rõõmu neisse kümnesse peresse, kelle soovid täide viime, kuid loodetavasti pakkus tänane perepäev ka neile peredele rõõmsaid emotsioone, kes võib-olla nii tihti selliseid üritusi ühiselt ette võtta ei saa,” lausus Toomel ning lisas, et pere pisemaid rõõmustas enim just kinokülastus ja Getter Jaani kontsert.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Solaris Keskuse heategevuskampaanias said osaleda kõik suupered, kes saatsid 2015. aasta viimase kuu jooksul vastava taotluse oma suurima sooviga. Elluviidavad unistused kuulutiti välja täna Solaris Keskuses toimunud perepäeval.

Head Uudised GoodNews