1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TALLINN AVAB LAVA! „Ava lava, Tallinn“ kutsub sel nädalavahetusel Raekoja platsile
TALLINN AVAB LAVA! „Ava lava, Tallinn“ kutsub sel nädalavahetusel Raekoja platsile

TALLINN AVAB LAVA! „Ava lava, Tallinn“ kutsub sel nädalavahetusel Raekoja platsile

TALLINN AVAB LAVA! „Ava lava, Tallinn“ kutsub sel nädalavahetusel Raekoja platsile1. ja 2. augustil avab Raekoja plats oma lava Lõuna-Eesti meistritele. Turuplatsil saab imetleda ja osta kaunist käsitööd ning maitsta kohalikke hõrgutisi, laval astuvad üles selle kandi muusikud – Untsakad, Zetod, Lõõtspillipoisid, torupilliansambel Linnutaja, külakapell Väägvere ning teised.

Algselt siseturismi elavdamiseks ja Eestimaa põnevate paikade tutvustamiseks ellu kutsutud „Ava lava, Tallinn!” on mõne aastaga kasvanud toredaks rahvapeoks, kus uudistamist jätkub nii tallinlastele kui Tallinna külalistele. Tänavune suvi on juba neljas, kui Raekoja platsi lava ja turuletid avatakse teistest Eesti paigust tulnud muusikutele ja käsitöölistele – Eesti tuuakse Tallinna!

Sel aastal on üritus toimunud juba kahel nädalavahetusel, end on tutvustanud Ida- ja Põhja-Eesti tegijad. Sel nädalavahetusel avame lava L õuna-Eestist tulijatele. Kahe nädala pärast, 15.-16. augustil, on Lääne-Eestile pühendatud päevad, mil tutvustatakse selle piirkonna taidlus- ja toidukultuuri.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews