1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tallinn premeerib edukalt võistelnud sportlasi ja nende treenereid
Tallinn premeerib edukalt võistelnud sportlasi ja nende treenereid

Tallinn premeerib edukalt võistelnud sportlasi ja nende treenereid

Aas, Embrich, Kaaberma ja Kõlvart

Tallinna Linnavalitsus eraldas reservfondist Tallinna Spordi- ja Noorsooametile 21 000 eurot, et tunnustada ja toetada tallinlastest sportlaste Irina Embrichi, Erika Kirpu, Nikolai Novosjolovi ja Heiki Nabi sportlikke saavutusi tiitlivõistlustel.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on meie atleedid tänavu suvel pakkunud spordisõpradele palju nauditavaid ja kaasakiskuvaid hetki. „Loodan, et iga meie sportlase edukas esinemine ja eneseületamine on innustuseks omakorda noortele, andes neile motivatsiooni omal alal jätkamiseks või oma isikliku eesmärgini jõudmiseks,“ märkis Kõlvart.

Epeevehklemise naiskonda koosseisus Irina Embrich ja Erika Kirpu, tunnustatakse ja toetatakse kokku 6000 euroga, naiskonna treenereid Kaido Kaabermad 1000 euroga, Viktor Kirput 1000 euroga ja Anatoli Jasnovit 1000 euroga. Nikolai Novosjolovit premeeritakse 4200 euroga, tema peatreenerit Igor Tšikinjovi 1300 euroga ja abitreenerit Peeter Nelist 500 euroga.

Aas, Nabi ja Kõlvart

Maadlejat Heiki Nabi tunnustatakse ja toetatakse  4200 euroga, tema peatreenerit Igor Bugay’d 1200 euroga ja abitreener Aleksander Jairust 600 euroga.

Vehklemise epeenaiskond koosseisus Irina Embrich ja Erika Kirpu tulid maailmameistriteks naiskondlikus epeevehklemises Saksamaal Leipzigis tänavu juulis toimunud maailmameistrivõistlustel. Nikolai Novosjolov võitis hõbemedali samas meeste epeevehklemise maailmameistrivõistlustel.

Heiki Nabi võitis hõbemedali Prantsusmaal Pariisis tänavu augustis toimunud kreeka‑rooma maadluse maailmameistrivõistlustel.

Head Uudised GoodNews