1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinn tunnustab taas noori ja noorsootöötajaid
Tallinn tunnustab taas noori ja noorsootöötajaid

Tallinn tunnustab taas noori ja noorsootöötajaid

Juba üheksandat aastat tunnustab Tallinna Spordi- ja Noorsooamet parimaid noorteprojekte ja noorsootöötajaid – tunnustuskonkursile “Suured teod” ja “Aasta noorsootöötaja” saab nominente esitada 15. novembrini.

Konkursile saavad nominente esitada nii märkimisväärsete tegude läbiviijad ise, kes on viimasel aastal noorte heaks midagi suurt korda saatnud kui ka kõik tähelepanelikud linlased.

Tunnustust jagatakse juba tuttavas kahes kategoorias: “Suured teod Tallinna noortele” ning “Tallinna noorte suured teod”. Konkursi eesmärgiks on esile tõsta neid tegusid, mis on olnud käesoleval aastal tähelepanuväärsed ja olulised Tallinna noortele ning aidanud kaasa Tallinna noorsootöö edendamisele.

Viiendat aastat järjest antakse välja ka eriauhinda “Laste- ja noortesõbralik tegu”. Lisaks nii noorte endi kui noortele suunatud tegude tunnustamisele, avaldatakse austust ka tublidele Tallinna noorsootöötajatele.

Nominentide esitamiseks tuleb täita Tallinna kodulehel (www.tallinn.ee/suuredteod) olev ankeet.

Valiku nominentide osas teeb ja tunnustusauhindade saajad otsustab Tallinna linna noortenõukogu. Laste- ja noortesõbraliku teo eriauhinna saaja otsustab laste- ja noortesõbraliku linna komisjon. Aasta noorsootöötaja valib Tallinna Spordi- ja Noorsooameti poolt selleks kokku kutsutud ekspertidest koosnev žürii. Tunnustusauhindade saajad avalikustatakse detsembris toimuval pidulikul auhinnagalal.

Konkursi kohta täpsemat infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews