1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna eakad võtavad mõõtu bowlinguvõistlusel
Tallinna eakad võtavad mõõtu bowlinguvõistlusel

Tallinna eakad võtavad mõõtu bowlinguvõistlusel

Tallinna eakad võtavad mõõtu bowlinguvõistluselTäna algusega kell 10.30 toimub traditsiooniline eakate bowlinguvõistlus HABSOTKE 2014, mille korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus koostöös Haabersti Sotsiaalkeskusega.

Tänavu korraldatakse bowlinguvõistlust juba kümnendat korda. Osavõtjaid on kõikidest linnaosadest ja mujaltki, kokku osaleb 11 võistkonda ja eakaid võistlejaid on kohal ligi 80. Toimub nii võistkondlik kui ka individuaalne võistlus. Parimaid autasustatakse ning edukaim võistkond saab rändkarika.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul on vanemas eas väga oluline liikuda ning olla sotsiaalselt aktiivne.

„See võistlus on eakamatele inimestele heaks põhjuseks ja võimaluseks tulla kodust välja, veeta aktiivselt aega ning suhelda oma eakaaslastega. Elurõõm ja positiivsus, mis osavõtjatest sel võistlusel õhkub, on meid innustanud igal aastal bowlinguvõistlust uuesti korraldama,“ ütles Jürgenson.

Võistlusega tähistatakse maailma tervisepäeva, mis on alates 1950. aastast 7.aprillist Maailma Terviseorganisatsiooni WHO asutamise päev. Eelnevatel aastatel on rändkarika võitnud Haabersti, Pirita, Viimsi ja Mustamäe võistkonnad.

Võistlus HABSOTKE 2014 toimub Al-Mare Bowlingus.

Head Uudised GoodNews