1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Ettevõtlusamet avas ettevõtlustoetuste taotluste vastuvõtu
Tallinna Ettevõtlusamet avas ettevõtlustoetuste taotluste vastuvõtu

Tallinna Ettevõtlusamet avas ettevõtlustoetuste taotluste vastuvõtu

Foto: Matti Paglant

Taotlusi saab esitada järgmistele toetusmeetmetele: praktikajuhendaja toetus, uute töökohtade loomise toetus ja messitoetus.

Taotlemise korrad ning taotlusvormid on kättesaadavad Tallinna Ettevõtlusameti ettevõtja infopunktis ja kodulehel ettevotja.tallinn.ee.

Praktikajuhendaja toetuse eesmärk on stimuleerida ülikoolide, rakenduskõrgkoolide, kutseõppeasutuste ja ettevõtete koostööd õppepraktikate kvaliteetseks korraldamiseks ja motiveerida ettevõtteid kasutama kogenud töötajaid õppurite juhendamisel.

Praktikajuhendaja toetuse taotluste esitamise tähtajad on 1. märts, 12. aprill, 31. mai ning 27. september 2013.

Uute töökohtade loomise toetuse eesmärk on aidata kasvust ja laienemisest huvitatud ettevõtetel kaasa uute töökohtade loomisele, milleks toetatakse tegevuseks vajaliku põhivara soetamist. Messitoetust annab ettevõtlusamet aga eesmärgil toetada Tallinna väike- ja keskmise suurusega ettevõtete ning füüsilisest isikust ettevõtjate osalemist Eestis toimuvatel messidel, mis on suunatud ärikontaktide loomisele, uute turustuskanalite leidmisele, müügi edendamisele ning selle kaudu toetada ja arendada väikeettevõtluse arengut pealinnas.

Uute töökohtade loomise toetuse ja messitoetuse taotluste vastuvõtt toimub regulaarselt.

Taotlused tuleb esitada vastavalt kordadele ettevõtja infopunkti või digitaalselt allkirjastatult e-posti aadressile ettevotlus@tallinnlv.ee

Head Uudised GoodNews