1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Ettevõtlusamet kutsub koolinoori osalema ENTRUM-i programmis
Tallinna Ettevõtlusamet kutsub koolinoori osalema ENTRUM-i programmis

Tallinna Ettevõtlusamet kutsub koolinoori osalema ENTRUM-i programmis

Ideede registreerimine konkursile ENTRUM algab 29. oktoobril 2013 kell 15.00 ja lõpeb 5. novembril 2013 kell 23.55. Koolinoorte ettevõtlikkusideede konkursil ENTRUM saavad osaleda 13-19-aastased Tallinna, Harjumaa, Läänemaa, Raplamaa ja Järvamaa üldharidus- ja kutsekoolide õpilased.

Tallinna Ettevõtlusamet väärtustab noorte ettevõtlikkust ning lööb kaasa ENTRUM-i programmis. ENTRUM on 2010. aastal Eesti Energia poolt ellu kutsutud ning koostöös Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumiga ja Eesti Kaubandus-Tööstuskojaga ellu viidav üleriigiline noorte ettevõtlikkusideede konkurss ja arenguprogramm.

200 esimest ideed ja nende tiimid pääsevad ENTRUM inkubatsiooni- ja koolitusprogrammi, mille käigus saavad ideede autorid koolitusi ja abi oma idee arendamisel ning käivitamisel. Igale tiimile tagatakse ettevõtlus- või projektijuhtimise kogemusega mentor. Koolitusprogramm kestab ajavahemikul november 2013 – veebruar 2014 ning koosneb 4 sessioonist.

ENTRUM tahab, et tulevikus oleks Eestis rohkem tegusaid ja algatusvõimelisi inimesi, kes viivad edasi Eesti ühiskonda ja majandust. Selleks koosneb ENTRUM mitmesajast organisatsioonist ja oma ala tipptegijast, kelle ühine soov on edendada noorte ettevõtlikku vaimu, innustada noori ise oma elu juhtima ja oma elu eest vastutust võtma, et panustada kodupiirkonna majanduslikult ja sotsiaalselt paremaks muutmisse.

ENTRUM programm on pärjatud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi konkursil 2011. aasta parimaks ettevõtluse edendajaks, Rootsi Äriauhind 2011 konkursil parimaks sotsiaalselt vastutustundliku ettevõtluse algatuseks, EMSL konkursil parimaks kodanikuühiskonna ärisektori algatuseks 2011, Ülemaailmse Kaubanduskodade Konkursi parima noorte ettevõtluse arendamise projekti 2013 tiitliga.

Head Uudised GoodNews