1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tallinna EV100 vastuvõtul tunnustati pühendunud töötajaid
Tallinna EV100 vastuvõtul tunnustati pühendunud töötajaid

Tallinna EV100 vastuvõtul tunnustati pühendunud töötajaid

Fotod: Albert Truuväärt

Tallinna Linnavolikogu esimehe Mihhail Kõlvarti Eesti Vabariigi 100. aastapäeva vastuvõtul Kultuurikatlas tunnustati Tallinna linna hallatavate asutuste kauaaegseid, pühendunud ja oma ala professionaalseid töötajaid.

Tallinna Linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart märkis, et linnajuhtimises räägitakse sageli arvudest ja tehakse statistikat: kui palju on pealinnas elanikke, palju on lasteaiakohti või kui palju on töötajaid erinevates linnaasutustes, olgu nendeks siis administraatorid, abipersonal, bussijuhid, tehnikud, aednikud või teised. „Täna soovisime, et nende numbrite taga märgataks meie tublisid inimesi, meie töötajaid,“ sõnas Kõlvart.  „Piduliku vastuvõtuga soovisimegi tänada ja tunnustada neid, kes teevad igapäevaselt väga hästi oma tööd, kuid jäävad sageli suures pildis märkamatuks. Ometi on nad äärmiselt olulised inimesed – selleks, et meie igapäeva elu linnas toimiks. Kokkuvõttes on nad aastate vältel oma tööga panustanud Eesti Vabariigi pealinna paremaks loomisel.“

Tallinna Linnavolikogu esimehe Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtt on sellises formaadis esmakordne. Vastuvõtule oli kutsutud ligi 280 linna hallatava asutuse töötajat, klienditeenindajat, abipersonali, nende seas bussijuhte, aednikke, valvureid, koristajaid, tehnikuid, õpetaja abisid, keda nende asutuse juht on näinud tegemas oma igapäevast tööd pühendumisega ja professionaalselt. Pidulikul vastuvõtul tunnustati Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul neid linnaasutuste kauaaegseid töötajaid, kes on linna asutuses töötanud 40 või enam aastat. Pikaajalisim töötaja oli 54 aastase staažiga.

Piduliku vastuvõtu avas linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart sõnavõtuga, millele järgnes tšellokvarteti C-JAM etteaste ning tunnustamistseremoonia järel esines külalistele laulja Anne Veski.

Head Uudised GoodNews