1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Kesklinna Valitsus jagas eile tunnustusauhindu
Tallinna Kesklinna Valitsus jagas eile tunnustusauhindu

Tallinna Kesklinna Valitsus jagas eile tunnustusauhindu

Alar Nääme
Tallinna Kesklinna vanem Alar Nääme

Eile korraldas Tallinna Kesklinna Valitsus Lauluväljaku klaassaalis tänuvastuvõtu oma koostööpartneritele, kus jagati tunnustusauhindu neile, kelle eelmisel aasta teod erilist tunnustust väärivad ja Kesklinna elu arendavad.

„Tunnustusauhindade jagamine on väga tore traditsioon, et kord aastas pidada meeles neid, kes koos Tallinna Kesklinna Valitsusega annavad igapäevaselt oma panuse Kesklinna edendamiseks,“ ütles Tallinna Kesklinna vanem Alar Nääme ürituse avasõnades.

Kultuuriauhinna pälvis Gustav Adolfi Gümnaasium muusikahariduse edendamise eest. Nimelt toodi hiljuti Inglismaalt Edinburghist Gustav Adolfi Gümnaasiumi Mederi saali orel, mis võimaldab korraldada orelifestivale ning oreliõpinguid.

Haridusauhind anti Eesti Tervishoiumuuseumile möödunud aastal avatud uue püsiekspositsiooni eest.

Aasta väljapaistvaimaks teoks nimetati Kosmose kino rekonstrueerimine ja taasavamine IMAXina.

Tunnustusauhinna saajatele anti tänukiri ning skulptor Ekke Väli valmistatud miniskulptuur „Korstnapühkija“.

Pidulikul üritusel tunnustati ka abipolitseinikke, kes oma töö ja isikliku elu kõrvalt on panustanud sadu tunde vabatahtlikku korrakaitsetöösse. Samuti tunnustati ärisid, kes oma vaateakende ja fassaadide kujundusega lisasid Kesklinna jõulumeeleolu. Seekord jagati välja kolm esimese koha preemiat, mille said Kunstikauplus Fe, gurmeekauplus Fine Wine ja klubi Vabank, kes said kingiks Kesklinna Valitsuse kella.

Lisaks peeti eilsel tänuvastuvõtul meeles mitmeid kauaaegseid koostööpartnereid, näiteks trükikoda Ortwill, kelle kiirele tegutsemisele on Tallinna Kesklinna Valitsus saanud loota juba üle 18 aasta.

Seejärel esines armastatud lauljatar Maarja, kes pani lõpuks isegi publiku kaasa laulma!

Tallinna Kesklinna Valitsus jagas tunnustusauhindu juba viiendat aastat.

Head Uudised GoodNews