1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Keskraamatukogu hakkab lugejatele laenutama uue põlvkonna e-lugereid
Tallinna Keskraamatukogu hakkab lugejatele laenutama uue põlvkonna e-lugereid

Tallinna Keskraamatukogu hakkab lugejatele laenutama uue põlvkonna e-lugereid

Tallinna Keskraamatukogu hakkab lugejatele laenutama uue põlvkonna e-lugereidAlates 6. veebruarist saab Tallinna Keskraamatukogu teenindusosakondadest, kõikidest haruraamatukogudest ja raamatukogubussist Katarina Jee koju laenata e-lugerit BOOX. Raamatukogul on 38 kaasaegset e-lugerit, mida saab koju laenata 21 päevaks.

Tallinna Keskraamatukogu on laenutamiseks valinud e-lugeri BOOX , millel on taustvalgusega ja kõrge resolutsiooniga puutetundlik kuuetolline e-tindiga ekraan ning WiFi kasutamise võimalus. E-lugeriga saab lugeda väga erinevaid e-raamatu formaate, näiteks ePub, FB2, MOBI jne. E-luger BOOX toetab kõiki laialtlevinud keeli: inglise, vene, hispaania, saksa jne.

E-lugerit laenatakse koju komplektina, kuhu kuulub e-luger BOOX koos kaantega, USB ühenduskaabel, vooluadapter ja e-lugeri kott. E-lugeritesse on lisatud e-raamatud, millele autoriõigus enam ei kehti või mis on antud autoriõiguste omajate poolt vabasse kasutusse. Lugeja saab ka oma e-raamatuid või dokumente raamatukogu e-lugerisse laadida, kuid enne e-lugeri tagastamist tuleb need kõik e-lugerist ära kustutada. E-lugerites olevate e-raamatute nimekiri asub SIIN.

Head Uudised GoodNews