1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna linnapea külastas asfalditehast
Tallinna linnapea külastas asfalditehast

Tallinna linnapea külastas asfalditehast

Tallinna linnapea Edgar Savisaar külastas Tallinna Teede AS-i asfalditehast.

Tallinna Teede AS asfalditehas käivitati 17. aprillil ja selle aja jooksul on tehtud tõsist tööd. Seda, et Tallinna tänavatel on päev –päevalt järjest vähem talvekahjustustest tekkinud löökauke näeb vast iga linlane, kuid sellel tublil tööl on ka teine näitaja. Nimelt on Tallinna Teede AS-i asfaltbetooni tehas selle aasta kuu ajaga tootnud sama palju asfaldisegu kui terve eelmise hooaja jooksul kokku.

Tallinna tänavatel töötab tööpäeviti kaheksa kuni kümme brigaadi ja nädalavahetustel on väljas viis brigaadi.

Tallinna Kommunaalamet teatab, et homme,  14. mail jätkuvad linnas suuremahulised tänavate ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu mnt-l.

Kapitaalremonti teostatakse Ranna teel, Soo tn-l ja Männiku teel. Taastusremonti teostatakse Kreutzwaldi tn-l (lõigus Tartu mnt – Kunderi tn).

Hooldusremonti teostatakse freesimis- ja asfalteerimismeetodil Sõle tn-l (Sitsi tn – Kolde pst), Peterburi teel (Kuuli tn – Smuuli tee), Ahtri tn-l (Jõe tn – Mere pst) ja Pärnu mnt-l (Tammsaare tee – Viljandi mnt).

Lisaks toimuvad suuremahulised remonttööd Pärnu mnt/Kadaka pst/Rohula tn ringristmikul ja Suur-Sõjamäe tn-l (linna piir- J.Smuuli tee).

Immutusmeetodil teostatakse remonttöid Peterburi teel (linna piir – Kuuli tn), Toompuiesteel (Kaarli pst – Rannamäe tee), Kaarli pst-l (Endla tn – Tõnismägi tn ja Toompea tn – Toompuiestee), Männiku teel (Pärnu mnt – Vabaduse pst) ja Gonsiori tn-l (Laagna tee – Kreutzwaldi tn).

Teekatte pindamist teostatakse Raudtee tn-l (Valdeku tn – Ränduri tn ja Raudtee tn 74 – Pärnu mnt) ja Männi tn-l.

Head Uudised GoodNews