1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tallinna parim lastekaitsetöötaja on Marit Pauk
Tallinna parim lastekaitsetöötaja on Marit Pauk

Tallinna parim lastekaitsetöötaja on Marit Pauk

Tallinna parim lastekaitsetöötaja 2017 Marit Pauk

Tallinna Linnavalitsus ning Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet korraldasid 31. mail Jaan Poska majas juba kolmandat korda lastekaitsepäevale pühendatud piduliku kontsert-vastuvõtu, kus Tallinna parimaks lastekaitse töötaja tiitli sai Põhja-Tallinna sotsiaalhoolekande osakonna vanemspetsialist Marit Pauk.

Marit Pauk töötab Põhja-Tallinna valitsuses juba alates 1998. aastast. Kolleegid on öelnud, et Marit on väga abivalmis, nõustan väiksema kogemusega kolleege lastekaitse küsimustes ning on oma talituses hinnatud kaaslane. Juhtumite lahendamisel suudab hoolimata väga suurest töökoormusest minna süvitsi ja jõuda põhjuste ja lahendusteni. Marit on alates 2007. aastast CIF- Estonia liige, alates 2010.aastast valitud CIF-Estonia juhatuse liikmeks.

Kandidaate parima tiitlile esitasid kõik kaheksa pealinna linnaosavalitsust. Traditsiooni algatanud Tallinna abilinnapea Merike Martinson ütles, et lastekaitsetöötaja töö on väga tänuväärne, samas ka raske, sest oma hoolduse all olevate laste probleeme kannab ta kaasas ka siis kui tööaeg on lõppenud. „Et laiemale üldsusele teavitada nende inimeste tublidust ja olulisust, alustasime kaks aastat tagasi, lastekaitse päeva eel, tunnustama neid, kes päevast päeva lastele parema tuleviku nimel töötavad“, ütles abilinnapea Merike Martinson.

Parimale lastekaitsetöötajale kingiti Tallinna Tugikeskuse Juks noorte käsitöömeistrite poolt Saori kangastelgedel valmistatud õlasalli. Kõik linnaosavalitsuste poolt esitatud kandidaadid said tänutäheks maalitud portselanist vaasi. Tegemist on Eesti käsitööga, mis loodud erivajadusega meistri poolt. Kontserdil esines Tallinna 21. kooli 3a klassi orkester, dirigent Kaspar Joel Nõgene ja õpetaja Renna Marjundi.

Tiitel „Tallinna parim lastekaitsetöötaja“ anti esimest korda välja 2015. aastal ja siis pälvis selle Anne Sundja (tollal töötas Kristiine linnaosa valitsuses). 2016. aastal omistati parima lastekaitsetöötaja tiitel Aasa Rohtlale (Haabersti linnaosavalitsus).

Head Uudised GoodNews