1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinnas saab koolivaheaega sisustada ühes noortekeskustega
Tallinnas saab koolivaheaega sisustada ühes noortekeskustega

Tallinnas saab koolivaheaega sisustada ühes noortekeskustega

TaninfoTallinna noortekeskused pakuvad eeloleval koolivaheajal mitmekülgseid tegevusi igas eas noortele, nii toimuvad linnalaagrid, ekskursioonid, sportlikud tegevused ja huvitavad õpitoad.

Igal päeval pakuvad noortekeskused võimalust kaasa lüüa erinevates meisterdamis- ja kunstiprogrammides ning spordivõistlustel. Koolivaheaja nädalat rikastavad erinevate asutuste külastused ja kohtumised huvitavate inimestega ning lõbusad linnalaagrid Haabersti Noortekeskuses ja Mustamäe Avatud Noortekeskuses.

Põhja-Tallinna Noortekeskus alustab koolivaheaja programmi 22. oktoobril – siis on võimalik osa võtta breakdancetöötoast. Edasi sisustatakse aega tsirkuse teemadel. 23. oktoobril toimub õhupallikunsti ja origami töötuba ning 24. oktoobril külastatakse OMAtsirkuse tsirkusekoooli, kus toimub akrobaatiliste hüpete töötuba.

Männiku ja Pääsküla noortekeskused alustavad koolivaheaega esmaspäeval disc-golfiga. Samuti avatakse Pääsküla noortekeskuses esmaspäeval fotokonkurss „Märka sokki“ ning toimub hügieeniteemaline töötuba. Nädala jooksul saab osa võtta võistlustest ning meisterdamise töötubadest. Koolivaheaja lõpetab fotokonkursi näitus ning autasustamine.

Männiku noortekeskuses on sügisvaheaja läbivaks teemaks põlvkondadevaheliste ürituste sari. Külla on oodatud vabatahtlikud erinevatest riikidest, kes jagavad oma kultuurialaseid teadmisi.

Kristiine noortekeskuses saab igapäevaselt osa võtta loomingutoast ning filmiõhtust. Koolivaheaja kulminatsiooniks saab reedel Kristiine noortekeskuse sünnipäev.

Mähe Vaba aja keskusega koos külastatakse esmaspäeval Energiaavastuskeskust. Teisipäeval toimub fotovõistlus ning neljapäeval Stencil tehnika töötuba. Reedel on kõik seiklushimulised oodatud Pirita Seiklusparki.

Kose Vaba aja keskuses toimuvad nädala jooksul võistlused, filmiõhtu ning dekupaaži töötuba.

Koolivaheaja kogu programm ning lisainfo on leitav Tallinna Noorsootöö Keskuse kodulehelt www.taninfo.ee.

Head Uudised GoodNews