1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Täna algab Tartu Indiefest
Täna algab Tartu Indiefest

Täna algab Tartu Indiefest

Kevade esimene muusikafestival Tartu Indiefest algab juba täna avapeoga Aparaaditehase Armastuse saalis ning toob publikuni valiku põnevat elektroonilist muusikat ja tutvustab Läti funk-muusikat.

Kontsertideõhtut alustab Girls In Pearls – süntpopi projekt, mille lauljateks on kaksikõed Vivi ja Viveli Maar – kes annab oma bändi esimese live-kontserdi just Indiefestil. Bändi produktsioonipoole eest hoolitseb Zebra Islandist tuntud Rasmus Lill.

Neile järgneb põnev rahvusvaheline duo. Alex Kelman ja The Person ühendavad endas Venemaa ja Rootsi muusikamaailmad, Siberi karguse ja rootsiliku uuendusmeelsuse ning toovad lavale julged ja kaasahaaravad tantsurütmid.

Õhtu lõpetab energiline jazz-funk bänd Very Cool People Lätist. Kuigi bändi taust on ikkagi rütmika jazzi ja funki juures, siis segatuna roki ja hip-hopi mõjudega, teeb Very Cool People kaasaegset ja paljudele kuulamiseks sobivat muusikat ning paneb ka kõige tagasihoidlikumad kuulajad kaasa tantsima.

Festivalil astuvad üles veel I Wear* Experiment, Popidiot, Põhja Konn, Jarek Kasar ja Kadri Voorand Trio Eestist, mitmed noortebändid tutvustavad uusi tuuli Eesti muusikamaastikul, samuti saab kõikidel festivalipäevadel tutvuda omanäoliste välisesinejatega.

Festivali passid hinnaga 35 eurot on müügil Piletilevis ning Indiefesti veebipoes shop.indiefest.eu, üksikpiletid on müügil toimumiskohtades alates tund enne kontsertide algust. Aparaaditehase kontsertide pilet maksab 8 eurot. Laupäevase pargikontserdi piletid maksavad 20 eurot, sooduspilet õpilastele ja tudengitele maksab 15 eurot ning perepileti (kaks täiskasvanut koos kahe kuni 18aastase lapsega) saab soetada 55 euro eest.

Tartus Tasku keskuses on avatud Indiefesti infopunkt, kus saab osa saada festivalimelust ning hoogsatest linnalava kontsertidest, samuti on ka seal müügil festivalipiletid ning saab juba olemasoleva passi vahetada käepaela vastu.

Head Uudised GoodNews